Вукајлија 2в2 лига; њу ејџ едишн

1. zar se ne kaze katanaDJo?

2. Не бих знао, али ослањам се на српску спортску журналистику ололо

3. 16:4 катанаћови против чмарова. ако се нисам зајебао. 9:2 и 7:2, биће снимак.

4. aco uđi u dzankijevu sobu

5. aleks ulazi majmune

6. почињемо против џанкија и стевана. имам неки предосећај да губимо 4 разлике, сем ако их не усеремо на старту па се посвађају и буде службено 3:0 лолоо

7. КАТАНАЋО ПОНОВО МЕЉЕ, 3 ОД 3 ЗА САД.

8. banovati aleksa i dusana, ubijaju haxball

UNISHTAVAJU GA IZ KORENA

9. Jel ima još neko dodigramo kad smo već tu

10. ocekujte da vam neko bane na gajbu u narednih 12h dusane i aleks poyy

11. Inače 3-2 bilo zanas

12. биће снимак, мислим да је било 3:2 за нас, десет минута 5 голова, лоло, играмо као мурињо против барсе, аутобус на гол и онда тореса усере једна лопта и то је.

13. Dobili ste Džankeja? Ouu jeaa

Baj d vej, nije to negativan rekord, Roso i ja protiv Sijalice i Kornelija 2:2 lololo

14. popijte nesto za smirenje pre nego sto igrate sa alekskg i dusanom, PRIJATELJSKISAVET

15. лери, 'де ти је росо?

мораћу да исцимам муриња за пар савета против лакија и рабина, ал' у суштини, иста је то школа, капирамо се, само да ми појасни неке детаље и то је.

16. каква тактика, јебем ти кућу, ово шаљем мурињу кад буде играо против бајерна.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.