Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
evo i mene, mogli smo prvenstvene mi sad
ko je tu nek se javi
Исправио сам, Џанки.
Hahah kako Stec kiselo komentarise svaki mec lol.
Али сваки пут то напише, боде очи. Нек погреши колико оће пута и ја сам засрао већ 10 пута у овој лиги, али то једно те исто оправдање сваки пут... Добар је играч овако, али смо очајан тандем.
Џанки, у будућим такмичењима никако не треба да играмо заједно.
Корнелијев гол је на 13:30, оверите, стварно га је завукао мајсторски.
čmarni uđi kod rabina u sobu da igramo
ne znam, meni smo odlican tandem, samo kad bi ti bio nazad jbg...kontam daj e malo bolja verzija
Џанки, ајде долази да поразимо Лакија и Рабина.
nismo mogli da im zavucemo gol dok nisam kampovao na njihovoj polovini
AJDE NEPRIJATELJI OBILICA IZADJITE IZ RUPA NA MEGDAN
http://www.haxball.com/?roomid=~2405c2e9cfa37d463428bd05959f6ee104383605148124b9571d1c0953ae36977
chmarovi, igrate sa nama za 10 minuta, ok?
Hvala St, tekma za infarkt
e mi se povlačimo iz današnjeg dana, ja ne mogu više da igram pa ćemo onda sutra...
Jes odlican. Lari djess?
Budite tu u 12, nemoj da vas nema!
Umorili smo se od pobeda, red je i neko drugi da pobedjuje
EKIPA OBILICA OBILNO NAPUNILA CMAR LATINJANSKIM PEDERIMA 14:3. SNIMAK SLEDI USKORO
može džanki, samo da se pojavi kolut
Natus Vincere - Obilic 3:14 (0:7, 3:7)
Zbog Janoshevog odsustva igrao je njegov sin iz drugog braka Milan, zbog toga su i padale kvote po kladionicama na Obilic. S obzirom da Janoshev sin Milan prvi put igra haxball, ovo je sasvim dobar rezultat.
Natus Vincere
http://www.haxball.com/?roomid=~2405c2e9cfa37d463428bd05959f6ee104383605148124b9571d1c0953ae36977
Ajte ko jos igra sa nama?
Oa vi usporili kako liga odmice. Cenim da ce prvi biti obilic sa 2 boda vise, pa mi i KG1001 u bod razlike da se kidamo do kraja.
roso, zovi larry-ja da igramo