Odigrali smo tek pola, milina. Ali Obilic ima isti broj tekmi, a ko ce im uzeti 4 boda viska realno? Drugo mesto je sasvim solidna odskocna daska za buducnost. Tuzno sto odustajemo od snova :(
Realno KG1001 nam je jedina konkurencija za drugo mesto, tako da bi i trece bilo svojevrstan poraz. Ali dobro, barem zadrzavamo nadu za buducnost lol. Uz dobrog golmana u 3 na 3, sto ce nadam se biti organizovano posle ovoga, uz dobrog golmana mozemo se boriti za prvo lagano.
Dolazim za koji minut da igramo.
Odigrali smo tek pola, milina. Ali Obilic ima isti broj tekmi, a ko ce im uzeti 4 boda viska realno? Drugo mesto je sasvim solidna odskocna daska za buducnost. Tuzno sto odustajemo od snova :(
Realno KG1001 nam je jedina konkurencija za drugo mesto, tako da bi i trece bilo svojevrstan poraz. Ali dobro, barem zadrzavamo nadu za buducnost lol. Uz dobrog golmana u 3 na 3, sto ce nadam se biti organizovano posle ovoga, uz dobrog golmana mozemo se boriti za prvo lagano.
Roso, zabićemo vam kolac u grlo
Predlazem da se odmah po zavrsetku lige pokrene kup.
:((
Možda KG1001 svojim katanaćom uspe da ih prizemlji a mi trijumfujemo nad njima.
Realno trebali smo plej of prve četiri ekipe pa bi moglo da bude svašta lolo
Ovako laki i rabin lagano do titule
pise tamo sta sam sve upisao, ja mislim da sam sve
Nije kasno da se ta ideja ostvari!!!1
Nebitno, zagrevajte prstiće dečki, ovo će biti opasan dvomeč.
Odo da se tuzno iserem pa da igramo.
lolololo tužno se iseri i tužno obriši pedu pa da ih dobijemo
saću budem tu za 10 minuta
Tačno u poonooć kad kazaljke se sklope...
Ajde dule i aco, sa vama jos nismo ni prvo kolo.
mozda se pojavi sad capoon pa da i mi odigramo sa vama sa kojima jos nismo, javljam se ako on dodje
http://www.haxball.com/?roomid=~225e4152b01fb87db539de1b18201e6cf4b481b42b50d4a9a72563e95eac2c2f5
за душана и противнике. ЛЕТ Д ГЕЈМ БЕГИН.
To bi bilo sjajno, ako dođe Kapun.
Ako ne, mogli bismo naizmenično Obilići i mi da odigramo sa Duletom i Acom obe.
NEKA LIGA ŽIVI DOVEKA!
korne, oćemo još koju?
javio se capoon za 15 min je tu ne idite nigdje igrace se veceras opaaaa