Вукајлија 2в2 лига; њу ејџ едишн

1. Što bih ja gasio zvuk zbog budale koja uđe i spemuje čet.Lakše jebote pratiti čet kad nema spemera na njemu a i igru ako zalaguje sa zvukom

2. Aco, gledaj ovako, kako je tebi, tako je i nama. A opet smo vas dobili opaaaa

Zasluženo ne kažem ništa samo da se više ne ulazi i ne jede govna kad se igra i to je to

3. Je l moze tabela da se sredi

4. kako sam se ja svadjao sa ovim JaBo7 tj na vuki se zvao madafaka sit, to je strasno lolo

5. Оно је болно за гледање... И стари снимци, не може ни да се премота ни да се види пинг играча лоло.

6. А ево како смо играли 3в3 кад није било довољно играча, пријаве се сви који хоће да играју, и онда двојица бирају све у два тима и игра се на одређени број утакмица.
    http://www.haxballtube.com/watch/2e33a5c0

7. hahah vidi mikića jbt

8. А кад је Биошокер требао да уђе у репку па морао да добије мадафаку, џанкија и мене, и на крају изгуби само од џанкија, какви шокови и његове реакције лололо, човек био очајан.

9. Laki vidim tabela apdejtovana al nisi ubacio naš poraz protiv vas čini mi se

10. Тачно, сад јесам. И овом приликом морам рећи да је Обилић и математички обезбедио титулу. Шта да вам кажем, било је добрих и тврдих мечева, СЖСК нисмо успели да добијемо у оба меча, чак смо први и изгубили. Катанаћо има чврсту одбрану, тешко се пробија. Корнелије има поприлично добар скил. ГГ

https://www.youtube.com/watch?v=kU3b877oKwY

11. Честитке на титули!
    А САД ДА ЈЕБЕМО РОСА И АУСТРОУГАРЕ

12. hahaha laki kakav blast from the past...mada ako se dobro secam vi ste ga pustili da dobije...a mene je Dzela molio da ga pustim na fejsu haha...ali Dz je profesionalac uvek bio

13. sa kime sam ja ono igrao u timu dzanki ne mogu da se setim nikako

14. ne znam, ja sam jedno vreme bio trajno banovan i za to vreme nisam ni posecivao vuku, a ni haxball nisam igrao...tad su igrali ovaj tkog i ostali, bukajlija sta znam i ti ljudi

15. ali nakon sto sam izdejstvovao odban vratio sam se jachi nego ikad

16. dal bese sa sedplastom nzm. ma igrali smo jedno vreme ti i ja zajedno u timu, nego meni bio krsina net pa vise lagovao nego igrao.

17. a madafaka i dzela lol nzm zasto smo uopste igrali sa njima. ko kad bi sad igrali sa rasnim i boxerom

18. za pakla i mikija ne brinem

Nego Džanke, šta si ti mislio pod ovim?

19. da ste losi lololo

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.