uu ja sam gledao razliku katastrofe i tu dodao nasa 4 od cmarova sto iznosi 21, mi imamo 28 lol, dakle ako dobijemo 17 razlike imamo istu razliku i vise datih :3
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
chmarovi su igrali poshteno svaku utakmicu, josh jedna insinuacija i biće kontaktiran naš pravni zastupnik gospodin zdenko tomanović pozz
jebiga, ajmo čmarovi, otkinite bod rosu i leriju...
svugde se gleda gol razlika stec, pa ako je ista onda brj datih, pa ako je i to isto onda medjusobni
mada je i meni uvek bilo smislenije da se gleda medjusobni, ali kontam da ovde gleda se ovako
u svakom slucaju natus se raspada kad se zavrsi liga tako da nam niste konkurencija makar i zavrsili iza vas lol
http://www.haxball.com/?roomid=~2b768eb1ef30bc60a0ba1e68da0ed586e59e972d1164fcf8a49d1a78fe4b59178
ajde bre laki jebem mu kolje
e ako dobijemo 24 raz imamo veci broj datih i istu razliku, pa i tako dobijamo lol
AJMO RAAAD
kako sad na tabeli imate gol razliku 24, a imali ste 21? lol
il sam ja zabo nesto
Ostaćeš bez drugog mesta poyy
svugde se gleda gol razlika stec, pa ako je ista onda brj datih, pa ako je i to isto onda medjusobni
Нетачно, јебига:
http://en.wikipedia.org/wiki/2013%E2%80%9314_UEFA_Champions_League_group_stage#Tiebreakers
Али нека буде онако како то важи у овим хекс лигама што се играју.
dvajte druzhe stari igraj malo zatvorenije sa svog druga iz osnovne poz
Ova liga rangira po gol razlici.
Ako se dobro sećam čak se Džanki busao time pre dva-tri dana.
u vid stvarno lol
nek bude kako bude, mi smo svejedno drugi sekund nakon kraja lige jer se vas tim rasformirati tada ce lolo
uu ja sam gledao razliku katastrofe i tu dodao nasa 4 od cmarova sto iznosi 21, mi imamo 28 lol, dakle ako dobijemo 17 razlike imamo istu razliku i vise datih :3
džankee tebra ne mogu ti obećati da ćemo pobediti sžsk sa hendikepom od 24 ali ti mogu obećati i da nećemo hehehe
zadnje dve smo izgubili sa 10 i 5 razlike, mirno spavaj janoshe
Pa hoćete li da igrate sad?
ja čim sam ovde očigledno da hoću, ali ne mogu da izmislim kolutića jebiga
ako se pojavi igraćemo
ДВАЈТЕ, ИГРАЈТЕ ЉУТУ БУНКЕРЧИНУ, НЕ ОБАЗИРИТЕ СЕ ШТА СУ ЉУДИ, НПР. ЈА, КЕЊАЛИ ОВИХ ДАНА ЛОЛОЛ
realno, ako primite manje od 15 komada idu premije tebi i kolutu
kurve iz moldavije se podrazumevaju