Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ajde kup
Koja su pravila kupa?
el 1 ili 2 tekme?
ja sam tu za neki hax veceras
Najverovatnije dva "poluvremena" od po 7 minuta
a jeste sad...... 45 minuta svako
Ne slažem se. Treba da budu 2 poluvremena od po 30 minuta, u sedmokružnom sistemu kako bi se isključila najmanja mogućnost da sevne neko iznenađenje. Kao i u svim sferama i ovde preovladava uticaj para i sponzora, uništili ste hax i sveli ga samo na marketing.
tu smo i ja i chavez. ne znam sta fali 2x5. cemu menjanje dechko.
jedino bi mogli da skinemo onu mapu za penale pa da pucamo ako bude remi galjard
Ja sam za da bude 2 puta po 5 minuta kao sad, a timove ćemo da prijavimo pa da smestimo u dva šešira na osnovu plasmana u ligi, tj. prva četiri tima idu u prvi a ostali u drugi šešir. Za timove koji se raspadaju (Natus) možemo da odredimo posebna pravila. U slučaju nerešenog rezultata da se igra treća utakmica na zlatni gol i to je to...
Ajmo kup 3n3 da vidimo kako će to da funkcioniše, pa posle toga da igramo ligu.
Moze 2 puta 7 minuta ipak je jedna tekma, a i 2 x5 je ok. I da nema penala tih nego da se igra na produzetke pa ko da gol ide dalje.
2x7 zato sto bi bila jedna tekma od dva poluvremena. Kapiram da je bolje to nego dve tekme sa 2x5 minuta.
poenta je ako se igra kup da ga zavrsimo veceras? tako sam ja zakljucio. jer cemu onda kup ako recimo ispadnes prvo kolo i onda cekas 6 dana da se sve zavrsi.
sto se tice 3na 3 meni se i ne igra nesto 3na3 al kako hocete
Večeras da se dogovorimo za kup a liga još nije završena, kad svi odigraju da počne.
http://www.haxball.com/?roomid=~222d385c0de16617b078a644df259deb45dba7072074e17c0757d4ea53c407382
ajde bre nek kreira neko nesto da se igra.
a zapravila i vreme odigravanja me obavestite blagovremeno u pisanoj formi putem pvt ovde ili na mom fejsbuk profilu.
premalo je 2x5 zbog bunkerasha pozz
dzankee tebe ćemo da jebemo i da postave 2 puta po 45 minuta pozz
ko je bolje pozicioniran na tabeli ne vidim nesto dobro hehehahahahehehe