http://www.haxball.com/?roomid=~24266bbd496a569a053823add650bfe0e9c6c4644d5d1f010cdf6d53797f3f4f1
katastrofa i zaklopaca, mogli bi da odigrate mec ove godine poyy
evo sa brucosjade ulazim na haks jer je vaznoiji odrl life poyy
A nije važniji, ali brate, nedelju dana ne možete jednu tekmu da odigrate.
kako je to hax nebitan...
Ajde koji tim bude bio ceo, nek igra večeras ili sutra za polufinale.
LOL za polufinale, mi nismo kvalifikacionu odigrali.
Pa neće te ni odigrati ako se ovako nastavi, nego nek ko bude tu, odigra četvrtfinale i kraj.
Полако, има времена лоло
Liči mi na nordijsku ligu koja se igrala pedesetih. Uporedo sa državnim ligama su igrali i posebnu ligu gde se jedna sezona igrala u toku 4 godine.
Biću još pola sata ovde, sutra uveče mogu, javljajte se Zklopča
Ja sam tu sada.
EDIT: Sutra uvece sam na rodjendanu... Mozda cu moci oko 11 - 12, ali ne garantujem.
Ko neki matorci od 60 godina kad treba da jebu. Ja sutra ne mogu, danas ne mogu, možda ću moći preksutra između 7 i 7:15 sobajle, al' ne garantujem.
A, reci, 2074-a godina, većina i dalje ne može da se dogovri kad da igra.......
Mozda smo prerano uleteli u novo takmicenje.
A fazon nije problem nikome tih 15 minuta da odvoje, nego što oni moraju da odvoje po sat, sat i po brale, dok se zagreju, dok uđu u štos, jer niko ne želi ne daj Bože da izgubi. Ajde bre odigrajte to ili da se odeljujemo u posebnu haks federaciju.
Jebe mi se da li cu da izgubim, samo da sva cetvorica budemo online istovremeno i to je to...
Ae večeras da opikamo te kvalifikacije, bio bi red u kurac.
Mogu u periodu od 20 do 23 ove nedelje, osim sreda.
Večeras od 21h do 22h, da smo se svi nacrtali.
Zadnji pokušaj, inače kraj.
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
http://www.haxball.com/?roomid=~24266bbd496a569a053823add650bfe0e9c6c4644d5d1f010cdf6d53797f3f4f1
katastrofa i zaklopaca, mogli bi da odigrate mec ove godine poyy
evo sa brucosjade ulazim na haks jer je vaznoiji odrl life poyy
A nije važniji, ali brate, nedelju dana ne možete jednu tekmu da odigrate.
kako je to hax nebitan...
Ajde koji tim bude bio ceo, nek igra večeras ili sutra za polufinale.
LOL za polufinale, mi nismo kvalifikacionu odigrali.
Pa neće te ni odigrati ako se ovako nastavi, nego nek ko bude tu, odigra četvrtfinale i kraj.
Полако, има времена лоло
Liči mi na nordijsku ligu koja se igrala pedesetih. Uporedo sa državnim ligama su igrali i posebnu ligu gde se jedna sezona igrala u toku 4 godine.
Biću još pola sata ovde, sutra uveče mogu, javljajte se Zklopča
Ja sam tu sada.
EDIT: Sutra uvece sam na rodjendanu... Mozda cu moci oko 11 - 12, ali ne garantujem.
Ko neki matorci od 60 godina kad treba da jebu. Ja sutra ne mogu, danas ne mogu, možda ću moći preksutra između 7 i 7:15 sobajle, al' ne garantujem.
A, reci, 2074-a godina, većina i dalje ne može da se dogovri kad da igra.......
Mozda smo prerano uleteli u novo takmicenje.
A fazon nije problem nikome tih 15 minuta da odvoje, nego što oni moraju da odvoje po sat, sat i po brale, dok se zagreju, dok uđu u štos, jer niko ne želi ne daj Bože da izgubi. Ajde bre odigrajte to ili da se odeljujemo u posebnu haks federaciju.
Jebe mi se da li cu da izgubim, samo da sva cetvorica budemo online istovremeno i to je to...
Ae večeras da opikamo te kvalifikacije, bio bi red u kurac.
Mogu u periodu od 20 do 23 ove nedelje, osim sreda.
Večeras od 21h do 22h, da smo se svi nacrtali.
Zadnji pokušaj, inače kraj.