Повредио сам ногу, орасположите ме!
  • JUGOSLOVEN123

Данас ми је испало кољено на тренингу... Све у свему неколико дана сам везан за кревет. Док сам издржавао почетни бол, другови су ми пришли, зезали се, смејали, па су ми тако скренули пажњу с бола.
    Сад ја од вас тражим исто: Причајте вицеве, форе и фазоне, тролујте, орасположите ме како год умете!

Едит: Нисам ја рекао да плачем и не жалим се, само хоћу да видим хоће ли ме неко насмејати.
    Нису ми потребне приче типа "Мени је ганци Ћазим у уличици завијао рану од метка"

• S

пиј фебрекс

• Cara™

Buraz, nemoj da se sikiraš. Svako u životu bar jednom sjebe koleno ili nogu.

Danas je tvoj dan.

• Cara™

Mnogo više neka te brine da li ćeš u budućnosti moći da se baviš sportom.
    Ja sam zbog slične stvario prestao da igram fudbal.

• Роки Билбао™

Meni je izletelo koleno tako da je skroz pozadi otišlo, znači 180 stepeni. Vratio ga u normalu neki doktor ciganin iz Ćuprije. Gledao sam vrelu krv na pinku.

Nemoj da plačeš ko pička neka sad, nije ti ništa.

• JUGOSLOVEN123

Ma picu ja neki antibiotik.
    Na svu srecu, nije nista ozbiljno, otici cu na neku rutinsku operaciju i prelezati jedno mesec dana, pa se vracam rukometu.

• Cara™

Nek je sa srećom

• j

otici cu na neku rutinsku operaciju i prelezati jedno mesec dana, pa se vracam rukobludu

sve najbolje tebi i tvojima

• Cara™

Rukometaš - fisting majstor, rukobludash

• JUGOSLOVEN123

Не изврћи речи
    Голман сам, није ми толико јака рука лололо

• j

tekst ide nesto

povredio sam nogu
    da drkam ne mogu
    molim se bogu
    da prdodje ova rana od metka
    cara je stric ja njegova tetka

ref :
    ruko ruko blud neka jebe ko je lud
    drzim se za ud sine to je holivud

• Munja nebeska!

i ja sam nekada igrao rukomet, dok nisam dobio strelu u koleno.

• Pakao Juga

Brateu ako si ljubitelj ja ti srdačno preporučujem Football Manager. Sad ti je idealno prilika da sa Nottingham Forestom uđeš u Premijer ligu. Imaš na Pirate Bay sva redom izdanja.

• JUGOSLOVEN123

Imam FM downlodovan, ali tek sam ga juce skino, danas instaliram =)

DUSANE BRATE ZVACU TOMU DA TI DA ORDEN! XAXAXAXAHAHAHAH
    To je tvoja mama. Tvoja mama radi to.

• Mita97

Meni izletela oba kolena po jednom, nije ništa strašno ako se lepo oporavi, znači posle mirovanja radiš one vežbe što ti da fizioterapeut jedno mesec-dva, posle u teretani cepaš prednji šut i ko nov si

• spadaschiavonesca

Ako već nemaš šta da radiš, Jugoslovene, moja ti je preporuka da tražiš kevi recepte po internetu. Bar nečemu da služiš, jbg :P
    A i keva će ti biti zahvalna :P

• Strajizam

kući, ćaći i materi, otvaraj ove teme.
    šta hoćeš koje pičke materine? hoćeš da te neko pita šta treniraš? jesi zajeban?