Кад сам био мали мислио сам ...
  • Zhajk

Све објашњено у наслову теме.

Кад сам био мали мислио сам да је СТОМАТОЛОГ - чика који поправља стомак.

• hladan.krompir

...Да се после забавишта иде на факултет.

• DjordjeSr

Da je najmanji mogući prostorni interval ona kada jako skupiš palac i kažiprst toliko da se dodiruju.
    Da je boja kafena, a ne smeđa i ubjeđivao učiteljicu čitav jedan školski čas da je drvo kafeno.

• crnigrujan

Ja sam pričao da je pičkolog (ginekolog) kul zanimanje i da ću to da budem kad porastem.

• Гавран са митраљезом

Ја сам мислио да ме је баба родила.

• Deku

Bio sam ubeđen da TV izmišlja svet koji prikazuje. Kasnije se to ispotsavilo tačnim. Bio sam pametniji kao klinac...

• Vučica21

Sa 5 godina mislila sam da nalakirani nokti imaju moć da pretvore zle ljude u dobre.

• Deku

Sa 5 godina mislila sam da nalakirani nokti imaju moć da pretvore zle ljude u dobre.

Ja sa 5 godina nisam delio ljude na dobre i zle; već na moćne rendžere i glinene...

• Glavni

Mislio sam da se djeca prave ljubljenjem...

• Sherman

Kad sam bio mali, mislio sam.

• Гавран са митраљезом

Чоече ти си мој идол!!!!!

• Sherman

Ko nije mislio tako nije ni bio dete. Čak te i Sims uči da se deca prave ljubljenjem lolo

• M

I još sam mislio da je svijet prije bio crno bijeli, jer su slike bile crno bijele, a majka da ne bi objašnjavala sinu slaže ga da je tako bilo.

• Glavni

Baš tako, al tek sam sad smogao snagu da priznam...

• S

Мислио сам да су близнакиње ( Емпајр стејт билдинг ) у ствари близнакиње које су у тренутку удара авиона скочиле из зграде.

Мислио сам да се у телевизору налазе ликови који певају. Тачно се сећам када сам се мувао око телевизора и гледао да ли ћу пронаћи Снеки, Јашара и Митра Мирића.

• M

Što da se sramimo Glavni, treba da se ponosimo! No što! Jer smo ja i ti već ka đeca izvlačili logičke zaključke.

Kad sam bio mali vjerovao sam u Boga, sad ne znam.

• M

Mislio sam da je sve super.

• Glavni

Mislio sam da je Dom za vješanje stvarnost, mislio sam da se Srbija saginjati neće, mislio sam da su partizani bili pozitivci 100%,...