(Курира, Телеграфа, Информера, Правде, а мало по мало и Вечерњих Новости)
Не, озбиљно, замислите све бенефиције које добијате као новинар таблоида:
-Потпуна слобода изражавања без граница, чак и кад то подразумева употребу више од једног узвичника на 10 страна и псовки (звездица наша насушна све решава по том питању);
-Улога врховног тужиоца, председавајућег врховног касационог суда, судије за правне и имовинске спорове, прекршајног судије, а све без дана жуљања клупе на правном факултету;
-Идеална прилика да ископате грех из прошлости неке особе која вам је повредила сујету;
-Могућност да изигравате праведника и генерала по коментарима;
-Слобода како у слободном креирању теорија везаних за неку озбиљну тему, тако и потпуно прекрајање озбиљних тема како бисте их приближили хомо авереџусу на начин који ће донети читаност;
-Лака зарада без кривљења леђа на грађевини или каквим сличним пословима.Или вам је радије стало до макар минималне етике (коју новинарски свет упозна само на папиру и мисли да је у питању нека римска богиња штампарских преса), те се радије не бисте бавили олајавањем и шпекулацијама, него бисте радије остали ван домета лаке лове знајући да сте бар толико и себи и некоме сачували достојанство и да нисте постали машина која у мозгу има само 5 секције за прераду информација из спољног света: догађај, број кликова, посећеност портала, тираж, профит?
Ал искрено
- A
Umem da napišem "šokantno" boldovano, iskošeno, podvučeno, sve velikim, sve malim slovima, sa velikim početnim, na ćirilici i latinici, pa vi vidite. Kvalifikovan sam.

сви причају о неком кешу а ја никако да сазнам које су њихове плате... има ли неко инфо уопште о томе? не мислим на уреднике и шефове него на обичног новинара који пише текстове и извештава од политике и економије па све до света око нас и специјала о фарми
нећете веровати колико ме ово занима (ФОТО)
- A
Daj stvarno, ionako mnoge ovde zanima.
Počni sa MONSTRUOZNO post, čisto da ne bude oftopičenje.

doktor jankovic jedan od vodja ozloglasene bajkerske grupe Hells Angels, prvo se u porti u centru novog sada napio od 4 dvolitre nekog piva i onda je skupio ortake iz bande i otisli su da unakaze maloletnog S.M. (14) jer je nacuo da se po citavom gradu prosirila prica kako jankovic govori za svoju dugogodisnju drugaricu da je fuksa, a tu pricu je navodno prosirio po gradu S.M (14). Jankovic, ne zeleci uopste da ispita situaciju i utvrdi cinjenice je sa grupom svojih podanika otisao na satelitsku pijacu gde je ranije zakazao tucu sa S.M. koji je na lice mesta dosao sa starijim bratom I.M. (17) i njihovim ocem Dragan M. (42).
U tuci su lakse povredjene 4 osobe, medju kojima i glavni vinovnici sukoba, Jankovic (23) koji je u tuci izgubio pramen kose i ocupani su mu brkovi i pocepana mu je bajkerska jakna, a maloletni S.M. je sebe dva puta mlatnuo pesnicom po faci dok je mlatarao rukama i pokusavao da se obracuna sa Jankovicem, tako da je kuci morao da se vrati sa nekoliko masnica na licu.
Sa lica mesta, Petar Pezo$
Прво је отворио тему о новинарима а онда је уследио ШОК. Нећете веровати какву причу је поделио на форуму (ФОТО + ВИДЕО)HAHAHA
Koliko mrzim ove naslove jebene a blicu je svaka druga vest u tom fazonu, majku im retardiranu u picku jebem. Razmisljam i blic da izbrisem sa fona al cisto ga imam da pogledam naslove.