Da li "ponekad jednostavno želite da budete sami"

1. Stalno pominju gorepomenutu rečenicu po netu. Ja nikad nemam izrazitu želju da sednem u neko ćoše, oteram sve po crepove u Vladičin Han i budem tužan. Il sam ja optimističan, il imam prilično dobar život, ili nešto ozbiljno nije u redu sa polovinom ženske populacije mlađe od 20 godina...meni je to skroz retardirano i glupo, a vama?

2. naravno da volim da budem sam , evo sad ne bih volio da mi se po sobi vrzma 30 ljudi , osim toga jesi ti sam kad drkaš ?

3. ne tako bre, nego kao da sedneš, sklopiš kolena, turiš glavu na nj i bueš tužan...npr

4. odakle, ama odakle vam ideje za ovakve transfer teme?

5. Slazem se sa Srnom..

6. Ne ponekad već često mi dođe da rasteram sve u pičku materinu i odmorim uši od gluposti, zalegnem i pročitam nešto u tišini i meraku. Nesrećnim spletom okolnosti sve ređe imam prilike da to ostvarim, vazda neka strka i galama, a šteta, baš mi prija.

Ako si mislio ono da se sklupčaš u plakar kao emo i šmrcaš sebi u jaja jer te nepoznata baba očepila u busu, to ne. Ne valja to na duže staze... a ni kraće, niti je normalno za maloletnog ili jedva punoletnog čoveka, posle kad ti štošta dokurči počneš pojačano da ceniš duševni mir i to je već druga priča.

7. Da li "ponekad jednostavno želite da budete sami"

Aha.

8. Ako si mislio ono da se sklupčaš u plakar kao emo i šmrcaš sebi u jaja jer te nepoznata baba očepila u busu, to ne. Ne valja to na duže staze... a ni kraće, niti je normalno za maloletnog ili jedva punoletnog čoveka, posle kad ti štošta dokurči počneš pojačano da ceniš duševni mir i to je već druga priča.

e na to sam mislio :)

9. Obožavam. Ali ne te munje sa plakanjem, to što rade devojčice od 13-14 godina. Prosto se najlepše osećam sam, većinom vremena. Volim druženje i upoznavanje, ali moj mir mi je najdraži. :)

10. Obožavam. Ali ne te munje sa plakanjem, to što rade devojčice od 13-14 godina. Prosto se najlepše osećam sam, većinom vremena.

+1 :)

11. Волим да сам сама. Радим шта оћу, како оћу, где оћу. Не морам да се прилагођавам другим жељама, хтењима, захтевима. Волим тишину и мир..

12. Ja volim da se zabodem u sobu, pišem tekstove, opustim mozak.

Volim sam da razmišljam o nekim stvarima, sam donosim zaključke. To je nekako kulj.

13. Uff, sto puta dnevno.

14. Volim ponekad da budem sama, ali ne zabadam se u čoškove, sečem vene i plačem, srećna sam kad sam sama:)

15. Obožavam. Ali ne te munje sa plakanjem, to što rade devojčice od 13-14 godina. Prosto se najlepše osećam sam, većinom vremena.

E to. :)

16. Volim, na oko 10-ak minuta, malo iskuliram, posle se smorim k'o kurac.

17. kad drkam, mada se ne bunim ako me i neko gleda.

18. Obožavam. Ali ne te munje sa plakanjem, to što rade devojčice od 13-14 godina. Prosto se najlepše osećam sam, većinom vremena. Volim druženje i upoznavanje, ali moj mir mi je najdraži. :)

+1000000000000000000000
    Samo bih dodala ogromnom većinom vremena.

Inače tema ti je....

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.