Pogodi ko sam 5

1. Куцајући по тастатури има да се баш наиграте! :)

2. ja na sebi imam samo smokvin list:))

3. hahahahahahha
    i dosla mara da zavede red :D
    zdravo maro...
    od jagode su minze nadam se da voles :D

4. nabavila sam šlag penu, pripremite se mužjaci

5. Naravno... može i "Milka" sa jagodama i jogurtom.. :)

6. :d njam
    ja cu da ponesem euro krem..njega najvise volem da lizem

7. Maro, muža od ruku, pa na svinger partiju sas nas...:)

8. Jano jel' da namažem na miška... ili ćeš iz pupka... :)
    Đavole, med ide na moje brajke...

9. ovo nije fer
    baneeeeeeeeeeeeeee
    ovo dvoje počeli, dolazi vamo!

10. minze samo se ti opusti..i em mazem em lizem :D

11. Ја сад отварам велики бизМис, па немам времена за те простачке забаве.
    Отварам пророчку агенцију Мара и буљаво око. Па кад истерам све те ђаволе из вас! :)

12. Ok ne sumnjam u tvoje poznavanje oralnog zadovoljstva...
    Potpuno sam prepušten... ipak si zavodnica... :))

13. Maro..
    to buljavo oko nek bude munjaga..
    em onu stvar videla nije godinama em sve zna unapred.
    Isteraj dzavole mozda ce i zeka otic` :)))))))))

14. Maro, kakve prostačke...???
    Ovako se zabavlja isključivo aristokratija... recimo francuska buržoazija... :)

15. Ћутите, Минг, душо моја, видим да су Вас запоселе мрачне силе, те само на "оно" мислите. :)

Јано, Зеку морам прву да рашчиним. Тотално се пропила од Нове Године а и 'оће да се врати са ракије на пиво. Има да имам пуне руке посла! :)

16. Maro bolje na ono nego na "one" da mislimo i Ming je u pravu :D
    aristorkatija baaa :)))
    Zeku prvo sa tim se slazem totalno..Ja sam normalna oduvek ovaka..:):):)
    Munjagu da odviknes od hrane..samo jede...na kraju ce svoje dupe da izede :D

17. Ali, tetka Maro, tako mi je dobro... ne želim nikad da se probudim...
    Ta Jana, znate, to je jedna tako dobra žemska... :bale zadovoljstva: :)
    A Zeki ću ja da dam lek... Boga mi hoću... ima da ripa ko lipicaner na livadi... ;)

18. hahahahhahhahhahahahaha :DDDD
    budaletino...umal nisam ispljuvala komp kafom :DDD budaletino matora :DDDD hahahhahah
    :brise sa sebe tecnost: :DDDDDD

19. Вама, Минг, дете моје, ич није добро. Сутра да устанете на западну страну, подигнете руку, ухватите се за нос и три чучња о'ма. А онда да дођете у мом кабинетУ, да решимо то. :)

Лако ћу ја за Зеку. Него шта ћу са тобом Јано? :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.