Predlog za izmenu "vidljivosti" neprijavljenih

1. Dzaba sve to sto ne vidim ko je kad meni Bohor posalje pvt da mu glasam za definiciju sve sa linkom...

Boxeru zabraniti da šalje PVT kad nije ulogovan.

2. Pajo Dačak
    Dzaba sve to sto ne vidim ko je kad meni Bohor posalje pvt da mu glasam za definiciju sve sa linkom...

Bohor ne šalje svoje, nije takav čovek! A ti čik probaj da pogodiš čija je definicija sa linka!

Ili sačekaj pet minuta da ti taj neko pošalje link Bohorove, ehelolo.

3. ajeroplan
    Agilni
    Čemu onda rubrika 'predlozi za poboljšanje sajta'?

Da bismo upoznali nove i neafirmisane autore, kako čemu?!?

4. Agilni
    Mislim da je onda pogrešno postavljen naslov

5. Сount Zero
    Ah Sofronije ... moj omiljeni 'genijalac' posle Pere kojota :))))

6. Pusti crtace ako se ne fokusiras na predlog nikada neces uspeti

7. pseto je htelo reći da ne puštaš crtaće

8. pseto88
    Ja se nadam da će modovi i vlasnik imati želje i volje da poboljšaju Vukajliju.
    A crtaći su samo usput dok čekamo :)

9. pseto je htelo reći

Ćao, Fendere.

10. ИМА СЕДАМ ДЕФИНИЦИЈА, ПРОСЕК 8.5, УЧЛАНИО СЕ ПРЕ ПЕТ МЕСЕЦИ

http://www.memecreator.org/static/images/templates/1006263.jpg

СПАСАВА САЈТ ОД ПРОПАСТИ

11. Алекс Андрос
    Nekada bolje vide oni koji su došli skoro nego oni uljuljkani i uspavani.
    I nije spašavanje od propasti nego mali predlog za POBOLJŠANJE.
    Kao što rekoh drvlje i kamenje....

12. NE DAJ SE AJEROPLANE!!!

Šalu na stranu, meni predlog donekle ima smisla. Donekle. Ne znam da li bi se dobilo nešto time. Verovatno ne.

13. O kakvom glasanju se radi?

14. Tvoja Definicija Zvuči Poznato

15. Roberto Bomba
    Nema šta da se tu priča puno.
    Mali predlog za poboljšanje kvaliteta koji neki doživljavaju lično bez razloga.
    Bez dobrog razloga zašto to ne bi bilo dobro, postovi kao njegovi se jednostavno sami kvalifikuju.

16. Једини начин да се сајт побољша је привлачење страних инвестиција. Ако господин ајероплан има иза себе резултате у привлачењу страних инвестиција, онда нека јасно те резултате изнесе. Али ако нема, онда нема ни права на критику нас који сваки дан радимо по 24 сата да те инвестиције привучемо. Тачније, назвао бих то критизерством, пошто то није права и озбиљна критика и чак нас и не погађа лично.

17. Sad realno pitanje: Koliko bi se dobilo ovim? Realno. Šta misliš?
    Pogledaj prosek +/- po definicijama. Misliš da bi se ovim napravila neka značajna razlika? Možda 2-3 plusa ili minusa po definiciji...

18. Roberto Bomba
    Možda si u pravu a možda i ne. Nikada nećemo znati ako se ne proba. Zar ne?
    U svakom slučaju mislim da je pravednije i realnije ako ne vidiš ko je autor pa daješ ocenu na osnovu svog mišljenja o defki, posteru ili reakciji a ne na osnovu ličnog afiniteta prema nekom.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.