Prijava

Модерни Манеле је уствари најбољи музички правац икада. Како рече један амерички доктор наука Цезар Гиосан, манеле се може комотно поредити са рокенролом или хип-хопом, јер је врхунски, настаје у нижим класама, више класе га игноришу и боре се против њега, али он успева да се избори за статус мејнстирма. Треба рећи да је у Румунији, земљи у којој је и настао, забрањен да се пушта на јавним местима, на телевизији, радију... Као и по аутобусима и таксијима. То је зато што Румуни имају комплекс што их ми сматрамо за Цигане, па они хоће да имају своје цигане, а то не могу јер су сами цигани. Е, не може бато. Румуни треба да су срећни што су вако нешто изнедрили и хвала им на томе. Као почетник у манеле музици, желим да се захвалим Луксу који се дружи са Румунима, па ми је указао на неке врхунске извођаче, као и Рокију Билбаоу, који се такође разуме у овај правац, делом јер воли, делом јер је румунско циганче усвојено од стране наших добрих и племенитих белих људи. Пољубац за обојицу моје браће и отвараче очију.

Даље желим од оних који се као и ја баве овим правцем или желе убудуће да се баве, да се не стиде да постују на теми, јер није срамота бити Румун, срамота је бити Бугарин, како кажу наши стари. Качите спотове који вам се свиђају, слике, текстове, шта год, све је добродошло. Па да кренемо са азбуком МАНЕЛЕ за нас почетнике, култним извођачима Санду Ћорбом(који има више прегледа на Ћубу него рецимо ЈУ ТУ), Алексом де ла Орештијем и "мирођијом", чувеним Фером, плавим циганином који има дуете са сваким познатим Манеле певачем. Уживајте.
ДАЛИБОМБА!

ЂИГОЛО


40 ГРАДИ

СУНТ ФРУМОСУЛ

ШИК ШИК

Jebeš temu na kojoj se ne nalaze najrumunskiji Rumuni:

Није Манеле, али може Цикло! Подршка Озону!

Slabo sam isprato manele muzichki pravac, samo sandua, al chim dodjem kuci poslushaću. Brutala

Mož ovo da prođe?

МоЖе Јоцко, за почетак. Можда наслов није добар, али угалвном базирамо се на МОДЕРНИ МАНЕЛЕ. Ове што имају ЈАК БИТ да се тако изразим. Ове без бита су некако цигањске, али може и то, зашто да не. Иако то спада у КЛАСИЧАН МАНЕЛЕ.

МоЖе Јоцко, за почетак. Можда наслов није добар, али угалвном базирамо се на МОДЕРНИ МАНЕЛЕ. Ове што имају ЈАК БИТ да се тако изразим. Ове без бита су некако цигањске, али може и то, зашто да не. Иако то спада у КЛАСИЧАН МАНЕЛЕ.

starogracki manele

Баш тако, Келте. Погодијо си срж. Ево и Алексовог ФБ-а, па ко има ФБ нека га контактира и позове да се дружи са нама, јер је цар и ЂИГОЛО.

https://ro-ro.facebook.com/AlexDeLaOrastieOfficial

Poslushao djigoloa, koja vrhchina, a momci su pravi

Браво Тиборг. Хвала на доприносу теми.

ciganjska samba rumba mahala ča ča
vrh

Moze li se i ova genijalna stvar svrstati u ovu kategoriju?

Браво, Директоре! То је прави модерни манеле. Идемо даље, грувајте само, не дајте да МАНЕЛЕ УМРЕ!

Не може Анарх... Чокалије се не важе, то је исто ко Бугари. Јбг...

manele bije kiselo xd

Ju kaka rumunka!
EDIT: Al kurac nije manele :(

MANELIKA JEBE
http://i.imgur.com/IzISBWP.png

očaj poraženih bednih metalika

Nevera ladno ima kampanja protiv manelea loool