znam bre srbendo. mislim, i da si ozb i da nisi naravno da mod moze da bude neko i van 500. a realno treba jos neki mod koji ce da vodi racuna o definicijama.
sajt propada iz dana u dan, a to sto imam viziju ne znaci bas nista. nego kao malo zezanje, ovo ono, a kaizen ako ovo vidi i odreaguje vidi, ako ne nikom nista..
sajt propada iz dana u dan, a to sto imam viziju ne znaci bas nista. nego kao malo zezanje, ovo ono, a kaizen ako ovo vidi i odreaguje vidi, ako ne nikom nista..
BEZ ZAJEBANCIJE
u redu je da se nekom ne svidjam ali ovo je pretnja, bar na 1 dan a inače se zakačio za mene tako da kad se sve sabere zaslužuje definitivno ban
BEZ ZAJEBANCIJE
u redu je da se nekom ne svidjam ali ovo je pretnja, bar na 1 dan a inače se zakačio za mene tako da kad se sve sabere zaslužuje definitivno ban
bice da sve znas...
smijesan si
NESVADJAJ TE SE!
PROSECNA SRBENDA mrs sa foruma
znam bre srbendo. mislim, i da si ozb i da nisi naravno da mod moze da bude neko i van 500. a realno treba jos neki mod koji ce da vodi racuna o definicijama.
SAJT JE SPASEN SRBENDA I DJORKAEF IMAJU VIZIJU
takoje!
A šta mislite da ja budem mod tako neće niko više da me diskriminiše zato što sam crni Jevrej-Egipćanin!
Dozvolite da budem vaš faraon!
http://www.freemaninstitute.com/NationalGeo-BlackPharaohs.jpg
банујте србенду док га нисам нашо преко ајпија и раскомадо га
haha
JAVNO ZAHTEVAM DA BANUJETE DOTIČNOG MARKA
UVREDIO ME JE U ZADNJEM POSTU
http://i.imgur.com/3kOgIeq.gif
BEZ ZAJEBANCIJE
ahahhaha count taj rad
hahahahah kaunte jesi lud.. ;DD
i ko je djoakfaravevf koji kurass
hahahahaaha
NISTA NE BRINI BANOVACE GA DJORKAEF KAD BUDE MOD!