Prijava

Pozdrav svima rasni ovde. Na početku odmah da kažem da se ne kazni otvarač ove teme nego da ako modovi procene da treba kazna za ovo uzmu i produže meni ban. Mada mislim da posle ovoga odban mora biti nužan, jer ću izneti neke zanimljive činjenice. Ali kao što bi Njegoš rekao :
,,VUK NA OVCU SVOJE PRAVO IMA, KA TIRJANIN NA SLABA ČOVJEKA"
Odmah na početku bi se osvrnuo na moj prethodni ban gde sam kao banovan zbog vredjanja zajedno sa Kara Maestrom. To nije bilo vredjanje, to je bilo psihičko nadmudrivanje. Jer da je bilo vredjanje tu bi se mnogo gore stvari pisale. Medjutim taj ban bi ja razjasnio sa modovima, nego u trenutku kad sam ušao na sajt (oko pola 2 u nedelju po zimskom računanju vremena) nikoga od modova nije bilo u aktivnim. Ne bih sada govorio kako je taj ban stavljen samo da bi se stvorio privid da se nešto radi na sajtu, iako stojim iza te teorije.
Takodje se sada ne bih osvrtao na moj sinoćni ba konkretno. Mislim to mi je sredio onaj lik čiji se drugi deo nadimka ne može pročitati (a u pravilima sajta stoji da se trajno bnuju svi oni čiji je nadimak nemoguć za čitanje, ne bi bilo loše da malo modovi pregledaju ta pravila). Moderatori su dopustili da u 2015. godini, kada svako zna kako se fotošop koristi, banuju čoveka na osnovu montiranog printa. U trenutku postavljanja printa niko od moderatora nije bio aktivan više od 2 sata. Dalje na moju temu koju sam otvorio o Parovima upada ta neka osoba sa neumesnim upadicama čak i za vrtić i kao smešnim doskočicama. U tom trenutku ja i pakao juga uživo prenosimo šta se u vili parova dogadja a on neprestano prekida diskusiju. Takodje njegov prvi post je RASNI TRULEŽU i naravno ja ga ne vredjam ni u jednom segmentu. On iznerviran jer sam ga iskulirao montira print i plače nekom modu u PVT. Da bi mod došao i nešto pre 6 me banovao a da me nije ni pitao da li se to vredjanje stvarno dogodilo. Mislim da bi moderatori trebali da kazne nameštača bana trostruko većim banom nego što je moj. Kakva je ta osoba dovoljno govori da je imao armiju duplih da reakcije utera u popularne. Nego sada ovo nije bitno, prelazimo na najvažniji deo.
Ono zbog čega sam otvorio temu je to zato što sam najgnusnije izvredjan više puta a da niko nije banovan. I za to imam dokaze iste kao što su protiv mene upotrebljeni- printove.
Takodje ovde osim vredjanja ima i sijest pretnji. Osvrnuću se samo na pretnje i uvrede koje mi je uputio mod tim.
počećemo sa prvom pretnjom gde mi moderator smarko preti da će me lišiti života na najodvaratniji način kao što to radi zmija žabi. Foto dokaz:
https://i.imgflip.com/jh3cn.jpg
Potom imamo uvredu ženskog moderatora poznatijeg kao mala vidra:
https://i.imgflip.com/jh3rh.jpg

UKOLIKO JE POTREBNO, IZNEĆU SAV PRLJAV VEŠ MOD TIMA, JER MI JE SVAKI ČLAN PRETIO I VREDJAO ME.
SMATRAM DA ME TREBA ODBANOVATI, A NAMEŠTAČA BANA KAZNITI NAJMANJE MESEC DANA.
I ne banujte cokulu, lik mi dao šifru, neću da mu se poserem po nalogu.
Elem, ako sam nekome potreban iz bilo kojeg razloga (reklame na DV, neke informacije i ostalo) neka mi se na fejsbuku javi na nalog DELIJA VUKAJLIJA, onaj što ima više prijatelja, onaj drugi nije aktivan.

TAKOEEEEE.

Ako ti bude trebao još neki nalog javi se u pvt, daću ti ja.

javi mi se na deliju vukajliju ako ovo banuju, ali neće 99% banovati jer će me odbanovati pošto sam u pravu a onog nameštača osuditi na 30 dana.

Podrska za Rasnog, pravda za Urosa!

Rasni, poslo ti u pvt..cokulin...

Pravda za Rasnog!!!

ko ne odbanovo rasnog i ne banovo onog pedera, ne imao od srca poroda i ne video severa!

Moderatori su dopustili da u 2015. godini, kada svako zna kako se fotošop koristi, banuju čoveka na osnovu montiranog printa

kako se fotošop koristi, banuju čoveka na osnovu montiranog printa

fotošop

montiranog printa

http://i.gyazo.com/15c7dfccc5c95e758a83520ce3ca61b8.gif

хахахахха па ретарду јебени и она је босанчина

мого си мало боље да наместиш ове принтове

K I R E N E G E D
I
R
E
N
E
G
E
D

Nastavlja da vredja drugi dan. Ako ban za njega ne bude najmanje mesec dana, a ja ne budem odbanovan danas napuštam sajt.

Menjaš nik Eru, ili se samo predstavljaš?

Nameštanje privatnih poruka, a i svi znamo da Smarko piše ćirilicom, između ostalog si dobio razlog ćiriličnim slovima.

A kako ja da znam da je on namestio pvt a ti nisi?

Imaš gif. Svako dalje debilno pitanje koje budeš postavio ću tumačiti kao trolovanje. Pozdrav, izdrži Rasni!

šta znači vređanje na pvt?
kako se to može kontrolisati? (rasni je samo ilustrovao da se print može fotošopovati)
zašto postoje ljudi koji su dovoljno hijene da pišu moderatorima da nekog banuju?
gde je izveštaj o padu elikoptera?
ko je ubijo zorana?
...
tisuće pitanja koja traže odgovor

дајте му сад трајни због клевете

oprostite mi što sam kasno primetio trolovanje

zašto je autor marko dežurni na svim postovima autora rasni?
latentni pedofilni homoseksualizam?