Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Jebo bi i ovu i karleusu i macu diakreciju koju je neko ovde pominjao. I zlatu petrovic i vendi.
Ova zorana je glupa ko kurac kerebeci se tu po internetima samo sere nesto i kao razume se u neke mode i zgrce lovudzu eeee jadna joj majka bolje da je napisala 200 definicija(20 odabranih opaaaa) na vukajliji i spicila hiljade sati na forume e kucamo se posle odoh sada da menjam ulje na radovanovom golfu akobogda da ga ubedim da menja i gumice bice somaca za rulet veceras iz 17 u 31 imam osecaj imam
@Роки Билбао™
I šta treba da zaključimo iz ovih slika? Da ne izgleda isto sa i bez šminke?
Uostalom jesi je viđeo kad uživo bez šminke? Ako jesi i ako izgleda u 3 popodne kao na ovoj trećoj slici onda možeš reći da je grob al ako to baziraš na probranim slikama iz novina onda lol...
Zar se ne vidi da je moj post sprdnja na ovu glupost od posta :(
To što neko pravi pravi keš ne znači da radi nešto nešto korisno.I krađa donosi keš jel i ona korisna?
EDIT A za ovaj deo o deci se slažem mada ne mogu da zamislim da ovo odgoji neko normalno ljudsko stvorenje lolo
Ma tu fazon bila trudna
A i da nije imaju svi slike gde su podbuli nije ona neka definicija lepote al nije ni ruzna sigurno a i telo joj je grmljavina
Ovo sam na ono pazlijino pisao
@dusan to sto pravi kes je korisno za nju koga boli kurac za covecanstvo i generacije
A i nije da je neki tesla pa da ima izbor-s obzirom joji su joj kapaciteti ona je master
Pravite neku razliku između termina "profitabilno" i "korisno" majkumu
E to brt, ne kažem ja da je ona prepička S klase (bar što se od vrata na gore tiče nije) al generalno je odlična riba a ovi što seru se sigurno lože samo na alt bičarke sa twitera i tumblra imaju 16 godina i čekaju matursku ekskurziju da bi mogli da drkaju na miru bez prismotre roditelja ili imaju 30 i nevini su.
I ja se najviše ložim na anime bičarke al jbg, u birača nema jebača!
gledam joj sajt, za prosecnu srpsku kokosku ok barata engleskim... mislim nije nesto, promasi koje the, a, apostrof ali je podosta bolje od proseka srpske elite, koji bi na njenim blogu ovako pisao:
"i have bin weared a pants and they are amazing. from above I have puted a pink blouse with a prada bag and a big glasses to cover face."
nije tolko glupa, mada ja cim vidim neku da ovako napujdala usta odma mislim da je IQ tu negde oko 85.
Evo recimo hipotetički
Ja objavim da ću pojesti rasnijevo gowno ako mi platite 1000 evra sakipim 100 budala da plate po 10 evra da gledaju taj spektakl.To što se okupila 101 budala na jednom mestu i što se vrti keš ne znači nikako da taj skup budala radi nešto korisno
Dok recimo random radnik u nekoj fabrici ili štatijaznam prosveti lolo dobija mesečnu platu od fazon 300 evra ako je keš mera korisnosti jel to znači da je učenje i prosfeta manje korisna od jedenja govana?
Što je ovo na zidu? Je l onaj ogavni noćni leptir ili neki fensi stršljen?
Ili su možda samo neki kablovi...
Sasvim dovoljno da upamti da se u kujinji ne sere, i u veceu ne jede.
Ne, keš je mjera vrijednost materijalnih dobara.
Država procijenjuje da rad prosvjetara vrijedi 300 eura, a neko procijenjuje da jedenje govana vrijedi 1000. Radi se o čistoj subjetkitvnoj procijeni različitih lica.
Ja pazle i pokušavam da im objasnim da keš nema nikakve veze sa "raditi nešto korisno u životu"
Mada i država procenjuje da je jedenje govana u skupštini vredi više od rada prosvetara lolo
clannadaah, ono su kaablovi za neku sijalicu koja bi trebala da je tu. mozda cak i interfon, ima ih dosta
Dusane hipitetickiona zaradjuje lovu da bi hipoteticki mogla da priusti da hipoteticki radi nesto korisno za sebe
Mogla je da bude i socijalni radnik(ili bar da proba) i da brine o deci sa hendikepom npr ali ja ti rekoh vec-korisna je za sebe
Mada i država procenjuje da je jedenje govana u skupštini vredi više od rada prosvetara lolo
Pa rad savjesnog politčara po meni donosi više koristi od rada savjesnog prosvjetara tako da je sasvim normalno da politčar u tom slučaju bude bolje plaćen, a i to što ovi masovno jedu govna u skupštini ne znači da taj fenomen nije prisutan i među prosvjetnim radnicima.
Država ne plaća ove estradne ličnosti da jedu govna već ih plaćaju privatne medijske kuće koje procijenjuju da će od toga imati neku korist.
Interfon... ima se može se... mada ima se može se i za staklene gelendere
pa i ti bi ugradio interfon i staklene gelendere da zaradjujes 5000€ neto mesecno, realno.
A jes, sve bih trča da stavim staklene gelendere pa da poginem kad se kući pijan budem vraća
Али они једу говна за цео народ. Треба прогутати толика говна. Лололо
Ахахаха! Царски! Модови, одаберите човеку по једну реакцију и постер.
Што каже Душан, потребно је правити разлику између профитабилног и корисног.
А кад погледаш само су се на територији бивше Југославије одомаћиле овакве сподобе које пропагирају 'леба без мотике, ВИПност по сваку цену и које истовремено сматрају да свако ко нема пара за показивање не вреди и да је срамота бити сиромашни и поштени анонимус.
Што код Шиптара ово не успева? Ја нисам нигде чуо за неку шиптарску старлету, па и ако постоји, такве су реткост или су маргинализоване максимално. Само код нас ударне вести у медијима су курве, старлете и све врсте спонзоруша, потом педери и криминалци, па онда и политичари као најновија категорија естрадних звезда, од којих многи паре зарађују радећи по Албанији или сарађујући са шиптарском мафијом.
У Србији, у Црној Гори, у Хрватској, у БиХ је свуда негативан наталитет, само се Шиптари и даље коте. Свуда на територији бивше Југославије се промовишу "напредне и европске вредности", само Шиптари могу да буду конзервативни и да им нико ништа не каже.
lupas. Krenulo je iz amerika naravno. Kim kardasijan & co