Tražim Ban za Loksi-a jer me lik smara da mu plusiram reakcije te bi mu stoga one ušle u popularne.
lazxesx siso
хахахаха па да ли то још увек ради?
da sam mod ja bi sa takvim likovima ovako radio---svaki put kad to traze obrisem im po 7 najocenjenijih defki...ban ne bi davao ni najmanji
zato i nisi mod
i zbog mnogo drugih razloga...glavni je da ne bi ni hteo
to je jedini razlog u koji nikad nikom nisam poverovao :)
tražim ban za novaka đokovića jer je kita od tenisera i nije igrao prvi set manje od 10,5
glavni razlog zbog koga ja onomad nisam umodovan je taj što mi niko nije ponudio banujte brusa smajli botinu
:)
ja bih voleo da sam moderator i da sprovodim diktaturu i banujem svakoga ko me smara pozz
eo vidite o čemu vam pričam
desi Hari, šaima :)
Daj ljudi banujte ga, ne podnošljiv je
Bruce ti si bio Mod, sredi to molim te, dečku ne može reakcija u popularne pa od svih traži da mu plusiraju :)
Ne mogu ja to da sredim, nisam ni ranije mogao, ne gledam reakcije.
dajte coveku pluseva. mozda mu je to jedino sto ima.
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Tražim Ban za Loksi-a jer me lik smara da mu plusiram reakcije te bi mu stoga one ušle u popularne.
lazxesx siso
хахахаха па да ли то још увек ради?
da sam mod ja bi sa takvim likovima ovako radio---svaki put kad to traze obrisem im po 7 najocenjenijih defki...ban ne bi davao ni najmanji
zato i nisi mod
i zbog mnogo drugih razloga...glavni je da ne bi ni hteo
to je jedini razlog u koji nikad nikom nisam poverovao :)
tražim ban za novaka đokovića jer je kita od tenisera i nije igrao prvi set manje od 10,5
glavni razlog zbog koga ja onomad nisam umodovan je taj što mi niko nije ponudio
banujte brusa smajli botinu
:)
ja bih voleo da sam moderator i da sprovodim diktaturu i banujem svakoga ko me smara
pozz
eo vidite o čemu vam pričam
desi Hari, šaima :)
Daj ljudi banujte ga, ne podnošljiv je
Bruce ti si bio Mod, sredi to molim te, dečku ne može reakcija u popularne pa od svih traži da mu plusiraju :)
Ne mogu ja to da sredim, nisam ni ranije mogao, ne gledam reakcije.
dajte coveku pluseva.
mozda mu je to jedino sto ima.