Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Tražim Ban za Loksi-a jer me lik smara da mu plusiram reakcije te bi mu stoga one ušle u popularne.
lazxesx siso
хахахаха па да ли то још увек ради?
da sam mod ja bi sa takvim likovima ovako radio---svaki put kad to traze obrisem im po 7 najocenjenijih defki...ban ne bi davao ni najmanji
zato i nisi mod
i zbog mnogo drugih razloga...glavni je da ne bi ni hteo
to je jedini razlog u koji nikad nikom nisam poverovao :)
tražim ban za novaka đokovića jer je kita od tenisera i nije igrao prvi set manje od 10,5
glavni razlog zbog koga ja onomad nisam umodovan je taj što mi niko nije ponudio
banujte brusa smajli botinu
:)
ja bih voleo da sam moderator i da sprovodim diktaturu i banujem svakoga ko me smara
pozz
eo vidite o čemu vam pričam
desi Hari, šaima :)
Daj ljudi banujte ga, ne podnošljiv je
Bruce ti si bio Mod, sredi to molim te, dečku ne može reakcija u popularne pa od svih traži da mu plusiraju :)
Ne mogu ja to da sredim, nisam ni ranije mogao, ne gledam reakcije.
dajte coveku pluseva.
mozda mu je to jedino sto ima.