Prijava

brate i dalje mi nije jasno ko je mogao da toliko povredi rasnog, mislim kolika debilchina morash da budesh da uvredish jedno takvo krhko stvorenje

DAJTE BRZO NEKO NARODNU IL TURBO PESMU AL NAJJACU NACI NE ZA RABIJANJE VEC ZA DIZANJE RASPOLOZENJA AJ BRZO

alkohola poplava
nema na čemu prijatelju

E POMOGLO JE BRACELE HVALA OBOJICI :*

NOOBOVI STE, NE POKUSHAVAJTE DA PRONIKNETE U MOJU GENEZU RODOSLOVA

Pricha ide owako nekako.
Tibor ima babu i dedu u Becheju. MOguće je da su oboje Mađari, ali veća verovatnoća je da je jedno od njih mađar. Tiborova mama je iz Becheja, a mozhda i tata, mada manje su šanse da je i ćale iz Becheja a josh manje shanse da je i tata mađar. Moguće je da je mama mađaraica, ili je 1/2 mađarica. Tibor preko raspusta odlazi iz blokova u Bechej i tamo cinculira sa srpskom ekipom, ochigledno, i prikuplja bazu podataka o mađarshtinama, jer se drushtvo iz becheja, inache srpsko, mnogo sprda sa mađarima jer se zna da je u becheju jako weliki jaz među ovim zhiwljem.

REALAN LOOOOOOOOOOOL

ÖN NOOB, NE PRÓBALJA MEG BEHATOLNI AZ EN GENESIS CSALADFA!

A történet megy valami ilyesmi. Tibor már nagyszülők Óbecse. Lehetséges, hogy mind a Magyarok, de valószínűbb az, hogy egyikük Magyar. Tibor anya tol Óbecse és talán apa, bár kevésbé valószínű, hogy az apa becsei, és még kevesebb esébecseilye, hogy az apja Magyar. Lehetséges, hogy anyuka Magyar, vagy 1/2 Magyar. Tibor megy az ünnepek alatt a blokkok, Óbecse és ott ő kimegy a barátokkal a Szerb csapat, nyilván, és gyűjti egy adatbázist a Magyar ügyekben, mert a cég Óbecse, egyébként Szerb, sok kigúnyolja a Magyarokra, mert köztudott, hogy a Óbecse nagyon nagy különbség a lakosság számára.

NAGYBÁCSI
A
G
Y
B
Á
C
S
I

I dalje nema rasnog

Bazzi
I dalje nema rasnog

Jebiga bazzi, takvo je vreme

Dajte odbanjavajte rasnog kad god chova nije tu sajt stane.
Ne kochite sajt

ODBAN ZA RASNOG

vratice se on caro jachi nego ikad