izvodjenje skecheva

1. njene oci tako nesto

2. Hahahahahaa evo ga vitez se javlja sa svojim raspalim.srednjovekovnim shvatanjima , ne znam.kakvom lekcijom pokusavas da me naucis ali bolje da si to slobodno vreme utrosio uceći o pedagogiji kako bi na svoje nasleđe preneo nesto više od mača i viteskog štita.

Ahhaahahhaahahah
    Njene oci - kao dva plava goluba lete ka meni , meni u susret nose slobodu i izbav iz okova , ali ljudski nije leteti, letenje je bajka stoga ona ostaje za mene nedostizna visina

Javio

3. ahahahhahaahha njene oci jebene romanticni vitez na belom konju ahahahhahahaha

4. Hahahahahahahaahahah dolazi da oslobodi ahhaahahahahahhaah i
    Romantika nti je otisla u pogresnom.smeru pesnice, ovo je toliko low da se ni baka iz konzerve ne bi primila

5. ahhahaha prekanal brate znojim se od transfera

6. ollanik
    dexchkitj,jel imas ti predstavu o realnosti vishe od nekih 0,04 posto?

pre 6 sati

ПАНЋЕРА

Rus ajahahahahahah rusova osveta ahahhahahahaah na njegov najveci skecheraj i poziv na ngudranje nodgovara gnusnom gluposcz bkoja nema veze sa skechem

pre 6 sati

Рус

Brt gde nije skec pita me jesam li ja bob rok 
    I to pre godinu dana...

pre 6 sati

ollanik

ahhahaha jbt vidjao sam kerove bistrije od pica,ozbiljan sam

pre 6 sati

Рус

Odo vidit sta mi jos slao...

pre 6 sati

ПАНЋЕРА

Hahahaha pa kakve vezima sa skechom shumaru nenmoj da blatis temu za izvajana govna vukajlijasha

pre 6 sati

ollanik

ahhahahaha jbt kakva inteligencija hahahahahahahh

pre 6 sati

Рус

Skec je jer glava kao on misli da sam bob rok...

pre 5 sati

ollanik

skech je tvoje postojanje,realno

pre 5 sati

Рус

Bas..

pre 5 sati

ollanik

ajde pokusavaj jos da me prozivas hocu da se smejem jako

pre 5 sati

Рус

Ja to ne pokusavam, pogotovo tebe <√9

pre 5 sati

ollanik

ovo je skech

pre 5 sati

ollanik

pa zna se za koga xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD kapirate kim dzong un pusi travu ahhahaahhah

pre 5 sati

ollanik

pic toliko bedno i mlako proziva da moram sam sebe da isprozivam da bi mu pomogao

pre 5 sati

ollanik

al ovakav skech stvarno je potrebna ogromna moc uma da ovo izvede

7. Kakav propali popusaj da nas spusti
    HAHAHAHAHHA KAPIRAS POPUSAJ JER JE PROPAO POKUSAJ PA JE POPUSIO

8. 15 sati vrhunskih skecheva ollanik ćera....tandem koji skechuje...

9. hahahah evo ponizen sam ne znam sta da radim sad zovem baku da me zagrli hahahahah

10. hahahah kapiraas dosao je na temu gde kacimo skeceve da nam kaze da smo mi ti koji skecujemo kako nas je presao ahhaahahha

11. hahaha javio i pic osvetnici jova humora dosli su da nam pokazu

12. Hahahahahahahahaha rhoće da kaze nda nam je tema uspela ahahahahah dugo mi je trebalo da skapiram ovaj dubokounmni skech

13. mora vise puta da se procita da bi se skapiralo ahhahaah

14. ollanik 
    dexchkitj,jel imas ti predstavu o realnosti vishe od nekih 0,04 posto?

pre 6 sati

Ahahahahahahahahahahah kakav skech vrhunski skech nad skechevima kapirash nekom pričhash o realnosti a provodish 15 sati dnevno ahahahahaha dnevno na sajtu skech ahahahaha mali ker skech realnost skech ahahahahaha

15. Ahhaahahhahaha razbio si na krvare mi oci od sramote

16. hahahaah al me presao srednjovekovni vitez koji ugovara tuche sa klincima preko postera i glumi romancicnog ratnika njenih ociju 15 sati dnevno ahahahahah ko sam ja da pricam o realnosti ahahha uhvatio si me tu srednjovekovni pickopacenice sto places za sajtusama koje su oitisle jer su ti dale nadu da mozes jebati vise od jedne picke od 1972.

17. Hahahahaahahahah skecheraj teshki haahhaah ne mogu da svarim taj bljutavi skech

pre 2 sata

ollanik

hahahaa jocko kako ljut niknejm ahahhahaahahh

pre sat vremena

ollanik

ahah

pre sat vremena

ollanik

ajax zlostavlja jocka hahhahahahah

pre sat vremena

jocko

El taj iz amsterdama?

pre sat vremena

ollanik

ahhahaha kapiram kao ajax iz amsterdama hahahahahaha koji vrhunski skech ahhahahaha nemoj vise vec nekontrolisano lupam shakom o sto i smejem se hahahahahaha

pre sat vremena

CapooN

haha slushaj sada kakav skech sam odradio sinoc 
    ima aplikacija wiper koja se chita kao vajper a ima i ona palica koja se izvlaci koja se zove vajper 
    rekao sam prijateljima: 
    skidajte wiper da ne radi vajper 
    aaaaaaaaaaahahhahahahha

pre sat vremena

ПАНЋЕРА

Kakav sam skech bacio danas bas je bljutav 
    Rekla devojana 
    - ne poznajem debele ljude. 
    - pa da, tesko upoznamo ljude slicne sebi.

Hahahahaahha kapirste rekao sam joj da je debela , kakav suptilan sook. Ovlazila je dvolitarski na ovaj skech predrkani

pre 38 minuta

ollanik

http://vukajlija.com/narodna-verovanja-2/717999#comment_2976822

pre 37 minuta

ПАНЋЕРА

Kakav skech bolje nego kad jova prica vic uz grimase ahhaahahahahahahah davim se od smejanja pljujem krv

pre 35 minuta

ollanik

krvare mi usta od smejanja hahahaahh i pluca

pre 33 minuta

ПАНЋЕРА

Haahahhahahahahqah pojeo sam usne od smejanja )----- jeebno nnnempguće ahahahHahhaahahhaahahahhaha

pre 29 minuta

ПАНЋЕРА

Kakve sam poluskecheve izvodio na nekom nastupu hahaha u masi sam vadio svoju licnu i pitao ljude jel to njima ispala hahaha kakav skecheraj a posle sam govorio "its nice here in croatia" chekajući shaku od nekog javio

EDIT:AHHAHAHAAHAHAH evo umesto marka beka bude javio ahahah posto sr vitez javio

pre 25 minuta

javio

Ćero, pošto nije umrla tema evo da okačim i ja dva vrhunska skecha

http://vukajlija.com/vetar/716546

a ovaj drugi je skech nad skechevima

vidi ga mali ker

pre 24 minuta

ollanik

hahahahaha pancera al nam je pokazao okacio je nase defke hahahahahah sta sad da radimo ahahahahhaha

pre 21 minut

javio

Da nastavite da skechujete, tu ste najbolji..nemoj da izlazite napolje vrućina u pičku materinu...

pre 20 minuta

ollanik

hahaha al si nam pokazao ljutito,tako misteriozno sa tri tacke...da vidimo sta javio ima od humora

pre 19 minuta

1456

Ahahahahahaja skechujte patjenici skechujte ima da rastere ahahahahahaha dok stignete do jebanja ahahahahahaa skech je vash zhivot

18. hahah o jebanju govori covek koji je utripovao da ce jebati pisanjem prepateticnih defki i glumljenjem vitez ratnika,previse gledas turske serije,deko

19. Svetle i jasne, nasmejane.
    Pogledas u njih, ako ti dozvoli, jer nosi velike crne naocare, i odmah te ogreje sunce, iako je do tog trenutka padala kisa.
    Zasija iz njenih plavih ociju.
    Ti se zbunis, ali samo na kratko.
    Hoces da joj kazes nesto divno, nesto sto takve oci zasluzuju, ali ne mozes se setiti niceg vrednog.
    I ona to kao da oseca, osmehuje se ocima boje mora, boje koju si video samo na plazi Trsteno, tamo 91-ve godine kad si kao klinac obisao celu crnogorsku obalu, peske.
    Nastavite prazni razgovor, taj rad, to je skroz okej, o cemu pricamo.
    I cekas sledeci trenutak, u kom te ponovo ogreje sunce u kisnom danu.
    Ali ne pricas joj o tome. Ne umes da izgovoris nista sto bi takve oci zasluzile.
    Ne umes ni da napises. A hteo bi.

Sta ja serem.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.