Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Pa jebote Bruse jesi li probao nekad da sedneš da te ne bi bolele noge :)
Ne volim da pijem sedeći, onda nemam meru i javljaju se tendencije upišavanja jer noge ne slušaju.
bruce, ovo je već drugi put večeras da vidim da se negde upišavaš. zabrinjavajuće.
ubi kamagra, otekne bešika a ne može da se isprazni :)
zreo za tamsol...
ovo opisujem mladalačka upišavanja, sad toga više nema, mada sam jedno vreme toliko bivao po kafanama da sam ozbiljno razmišljao o kateteru :)
Пио сам алкохол једном, стојећи, једно 3 сата, онда сам сео, Више нисам мого дустанем. :(
Ako niste primetili (a niste!), u Haklijevom citatu stoji još jedan citat kojim se dotični poslužio; to vam je ono između polunavodika. Polunavodnik, to vam je ono kao navodnik, samo na pola. Pravila citiranja nalažu da se u okviru navodnika stavljaju polunavodnici. Imamo različite polunavodnike: tzv. glupi polunavodnici '…', pa zatim tipografski polunavodnici koji se koriste u američkom engleskom ‘…’, zatim francuski uglasti polunavodnici ‹…› poznati i kao guillemet /gijme/ i najzad polunavodnici koje preporučuje srpski Pravopis ’…’. Ne zamerite na ovoj evrocentričnosti, ali ovaj brzi kurs iz stilistike (kako to gordo zvuči; no ovo pisanije zaista poprima forme jednog eseja, a njegovi brojni i dugački meandri otežavaju razumevanje i celokupnu razumljivost za onoga koji se usudio da pročita do kraja; kao u najboljoj maksimalističkoj tradiciji Dejvida Fostera Volisa (nadam se da je ovo pravilna transkripcija pošto se izvori ne slažu) i moje fusnote imaju fusnote (mada, tehnički, nisu fusnote); i kao u najboljoj postmodernističkoj tradiciji Umberta Eka interteksualnost je OVER 9000 (to je referenca na zastareli Internet mem... kao što rekoh – interteksualnost!)) se neće baviti glifovima jezika sa Dalekog istoka. Naime, citat u citatu o kome je reč je iz pera Erika Eriksona, eminentnog američkog psihologa i tvorca moje omijene reči 'pseudospecijacija'. Čini se da je Haksli, koji je ovde nepravedno diskreditovan kao ekscentrični narkoman (klasični primer ad hominem-a), našao potvrdu u jednom od vrlih naučnika 20. veka.
Iz svega što je usledilo posle toga, predlažem sledeće:
1) Valdemare, zahvaljujući temi FOTOGRAFIJE VUKAJLIJAŠA (koju sam celu pregledao (jer nemam život (lol (zapravo veoma tužno)))), predlažem da staviš za avatar sliku Zveri iz X-Mena jer je fizička sličnost neverovatna. Prilažem fotografski dokaz broj 1, inače i poslednji fotografski dokaz u ovom tekstu:
http://i.imgur.com/hbcdOGL.jpg
Ali, takođe, uočljiva je i psihološka sličnost između vas dvojice: Zver je intelektualac među X-Men družinom, ali je mnogo dosadan i nije ničiji omiljeni lik. http://www.myinstants.com/instant/sitcom-laugh/
2) Otvaranje teme 'Letovanje na Maldivima' gde se ne bi pisale glupe predrasude o Maldivljanima (?) jer koga iskreno boli kurac za Maldivljane, oni nisu imali logor za decu jedini u Evropi tokom Drugog svetskog rata... Nemci i Japanci su ubili, silovali i eksperimentisali na milionima dece, ali NIKAD U LOGORU! što Hrvate stavlja na vrh lestvice najporemećenijih naroda IKAD. ALI IKAD. Svi kolektivno su smrt. Elem, da se vratim na predlog. U temi bi se dakle diskutovalo o plebejstvu i siromaštvu članova Vukajlije. Evo šta pod tim mislim. Znate kako imućni beli anglo-saksonski protestanti poklanjaju jedni drugima za rođendan teglu domaćeg meda? Pošto već imaju toliko para, kupovina skupih stvarčica bi se smatrala prostačkom, izlizanom, plebejskom... Ako bismo taj princip ekstrapolirali na izbor destinacija za letovanje, dobijamo sledeće.
Siromasi kao što ste vi imaju sve opcije: (a) da se ponašaju u skladu sa svojim mogućnostima i ostanu kod kuće ili (b) krvavo štede i uplate letovanje na Maldivima koje će ih skoro dovesti do bankrota. S druge strane, letovanje u malim, osiromašenim, ružnjikavim, nedovoljno razvijenim balkanskim zemljama je rezervisano za ekscentričnu bogatašku elitu koja definitivno može sebi da prušti krstarenje na Baliju, ali svesno bira suprotno. Da rezimiramo: Maldivi su za sirotinju, Crna Gora je za bogate.
ovaj esej na bilborde diljem montenegra
kakav briljantan um
Nisi valjda čitao?
Niti dužeg teksta, niti većeg proseravanja.
sve
posle valdove fotke
Nisam pročitao ovu govnurdu.
valde baš sladak na ovoj slici...
I dalje ostajem pri tvrdnji da je vlasinar valdemarov dupli.
Види Расни шта си пропустио.
Ja ovo ne bi procitao taman da sam otisao da serem a nema ni sampona
Sram te bilo
Preko navodnika, naucne fantastike pravac u novcanik. Interesanto napisano skroz.
čovek koji je autor
TVOJA MAMA RADI TO
zaslužuje da mu se pročitaju i komercijalna sranja
brane do pobede!