SKANDAL! agar.io tema paralisana, nastavak na ovoj temi !AGAR!

1. hahhah opekla ga vatra i on uskocio u vodu da pliva da ugasi hahahahahahahaha

2. LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

3. KUVANE SAM JEO CEKAJTE SINULA MI IDEJA

4. hahahaa kapiram posto je tu vatra a stavio si vatru ispod pa su se skuvali ahahahhahah

5. HAHAHHHAHAHHA JEBOTE ZAMALO DA UMREM KAD SAM VIDO SVOJ POST HAHAHHAHH ODZVANJA CELA ULICA OD SMEHA MOJEGA A KOMSHIJA BRANKO MI MASHE PRSTOM A JA KOMA HAHAHAH JER SAM SE SETIO U OSNOVNOJ UVEK NAS SPRDALI ODABRANU EKIPICU KAO VAMA COVEK PRST DA PPOKAZHE SMEJALI BISTE SE I MI UVEK KOMA HAHAH KAKVI SMO DEGENERCI BILI HAHAHAHA A DODJE SARA KAŽE NMG DA SE SKONCENTRIŠEM OD VAS A SRDJAN KOJI JE SEDEO SAMNOIM JEDNO VREME U SEDMOM KAŽE PA NORMALNO KAD SI RETARD HAHA CELO ODELJENJE SE SMEJALO GROHOTOM TAD KAKO JE SRKI BIO LUD KD SE SETIM

6. hahahahahahha lestate

7. ŠTETA ŠTO VISHE NIJE SA NAMA UMRO JE KOBNE VECHERI JEDNE KADA SAM VIC ISPRICHAO MU JA HAHA A MOGO BI MALO VODE DA POPIJEM HJA HAHAHAHA KAPIRATE SKEČ SE NADOVEZUJE NA SKEČ TJ LEGENDARNU IZJAVU ĆELAVOG HAHA CAR

8. JEL ZNA NEKO ŠTA JE SA SELTOM, NE OGLAŠAVA SE

9. DA NIJE UMRO
    OD MOG POSTA HAHAHAHHAA

10. EVO UPRAVO MI SE JAVLJA JOSH JEDNA IDEJA MNOGO JAKA, TRENUTAK

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.