bazzi

1. bazzi kad se posvadja sa kiss armi menom ode da istuce kozu

2. jupiteraxc,zbog izjave ,,pani za moda,, postajes ovaj njegov ortak http://i.imgur.com/R7unKZG.png

3. Posle joj kupuje alu zvonce kad mu ne da picke

4. ja i dalje jebem
    vec 4 godine kobjashnjavam ovakvim glavicama kao sto je dilan

alo decko jesi li ti svestan ovih prebolesnih imena

dr. tufer smrc
    djoto
    BLZ
    dejanče
    turska kafa
    pyc
    ciklon
    ironicni
    dzonimir
    zelen lukac
    rmsoul

ili moram da ti shaljem reakciju neku?

5. Ahahahahaha posto sam đinđer sajdkik

6. bazzi--baters
    paninaro--batersov zli alter ego
    jupiterac---ovaj klinac s crvenom kosom

7. LOL ciklon cekaonicar.

8. Samo se lepo igrajte, nemojte se svadjati xD

9. ahhahaha sklanjaj zyca odatle,brate

10. E, ali jebem kafanijasa po forumima xaxaxaxa

11. Dilanu svaka čast oću da napiše svako ko sere po crnogorcima.
    Primer: crnogorci su ovo ili ono ali Dilanu svaka čast. Nemoj da ponavljam

12. ciklon nasa glava haahhaha

13. Zasto jebesh te ljude kissarmy? Jebi shomijevu kevu, voli ona s jadnicima da spawa :(

14. Ja se u ovom daun fajnal kantdaunu(opet daun hehe skech ch ch) kladim na igora nimchevica

15. Ili bika rudnickog on je za vas gospodin daun

16. Dilane mojne keve brt :-(

17. leci svoje frustracije na ruteru koji si dobio za novu godinu 2006. i postedi nas svog smrada crnogorcino

18. Pozdrav čekaonica
    Pozdravčić kafana
    Veliki pozdrav forum
    Nepozdrav ostalima(šomi)

19. http://i.imgur.com/R7unKZG.png АХАХАХ

али пани за мода ЛОООООЛ па шта је следеће, трепљари добиајају право гласа?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.