Hahhahahah kakve pilicari. Jebote ovo je nezabelezeno na vukajliji.
Ova banovanja svakim danom opravdavaju svoju svrhu, uklonjene su pickice koje moljakaju.
Ajde minuse da vidite koliko ste uticajni i koliko opstu populaciju zaboli uvo za par naprednjaka. Kao folklor ste ok, ali dati vam forum u ruke bi bilo kao baciti dijamante u govna. Realno.
Mozda kad bi bila jedna tema pa kazu gledaj lika upecao se. Otvorili ste 15 tema pojedoste sav bandvit samo da bi gledali kako pizdite i moljakate, realno bez ikakvog doprinosa sajtu.
Caro, ponavljam, mozda si bio simpatican pre 3-4 godine kad si kao mladji retardirani brat bio ono kao kul, sad jebiga, slicnih tebi kolko oces, ne mozes da dodjes do izrazaja.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
ODBAN ZA OLLANIKA PRVOG MEDJU SHTRAJKACHIMA
JOŠ MAJKE RADJAJU OBILIĆE
(mene npr.)
BAN ZA VUCHICA PEDERA
(molim moljakam modove za ban) trajnoga tipa
kakav transfer sam doziveo od postaova od ovog vucicupederu-a,najezio sam se
Nek neko udari print moje defke odakle je sve pocelo, ne mogu na groblje s ovog naloga.
Internet pravednik lolololo
Ponasha se kao da je neko jebo mater kajzenu na forumu, popio ban, pa sad se izvinjava gazdi i zheli da se vrati.
Shtrajkachi zakrchili sajt, tepih bombama po svim shavovima, i sada trazhe odban kako bi mogli da nastave tamo gde su stali.
Hahhahahah kakve pilicari. Jebote ovo je nezabelezeno na vukajliji.
Ova banovanja svakim danom opravdavaju svoju svrhu, uklonjene su pickice koje moljakaju.
Tope se bodovi za forum...
Od mene vuchich peder pazario 9 minusa. Svi koji ovo vide neka mu lupe minuse na defke.
Cilj: spustiti malog bajazita na poziciju kao da prati iz offa.
AJMO SHTRAJK ARMIJO
koi naprednjaci i seljacine, ahahahahhah
nisam ga primecivao ranije,al svi pricaju o njemu i koliko je mentol,sad vidim i zasto ahahahah
imao 203, sad ima 196
EDIT: 184
A jos i sa nezavidnim stepenom inteligencije.... ima nade za vukajliju.
Neko lajkuje sominu lolololo
Dupli njegov. Govno malo.
Ili debeli bundzija
Treba videti sa ERISHEM da mu odradi minuse sa 14 naloga
Ajde minuse da vidite koliko ste uticajni i koliko opstu populaciju zaboli uvo za par naprednjaka. Kao folklor ste ok, ali dati vam forum u ruke bi bilo kao baciti dijamante u govna. Realno.
Nije nego se ti primash na najgluplje fore.
Mozda kad bi bila jedna tema pa kazu gledaj lika upecao se. Otvorili ste 15 tema pojedoste sav bandvit samo da bi gledali kako pizdite i moljakate, realno bez ikakvog doprinosa sajtu.
Caro, ponavljam, mozda si bio simpatican pre 3-4 godine kad si kao mladji retardirani brat bio ono kao kul, sad jebiga, slicnih tebi kolko oces, ne mozes da dodjes do izrazaja.
registrcija pre 7 meseci