povodom umoda za valdemara

1. da valdemar bude mod, ovde razumnijeg coveka necete naci

Gluposti. I uglavnom sam pijan, na šta bi to ličilo.

2. Pretani da zajebavš i reci: Da, hoću da budem moderator jer vi mislite da sam dobar, i zbog toga ću pokušati. Uvek možeš da imaš izgovor ako nešto zasereš. Pa vi ste hteli da ja budem moderator, eto vam ga na sad kurchine.

3. VIDI GA DIVCHILO LOOOOL

4. lololo Valdemar iz Jagodine

5. МИСЛИТЕ ВЛАДЕМАР

6. hahahah kolko sam se iskrivio na ovu fotku jbt

7. U Jagodini treba napraviti mali amsterdam. Daš ljudima droge, nekog jakog tripa pa choporativno u muzej. Ima da bude vrishtalina

8. http://www.muzejvostanihfigura.autentik.net/galerija/002.jpg

provali što su pored napisali ko je ko kaki bi mogli da ih razlikuju

9. Gluposti. I uglavnom sam pijan, na šta bi to ličilo.

Dačić je dogurao do premijera, pa ti vidi.

10. Osnovni zaahtev da vlas' bude dobra je da ne želi da bude vlas'

11. zato je Valdemar odličan za tu poziciju.

12. ne treba da se to shvata mnogo ozbiljno..evo ja mogu da budem mod ovde na forumu samo.oko definicija i tih stvari se ne bakcem.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.