jedino je bolje bilo dok smo tu bili zmia, mrmoon, uros, dzimi, ja, ming, pajkoNP....tad smo znali da se salimo na forumu, i na svoj racun i na racun drugih...kad se setim samo kad na reviji definicija stojimo urke dzimi i ja i pricamo o odabranim defkama, a mali reme vuce dzimija za rukav hoce nesto smesno da mu kaze....a ispred nas za stolom sedi gomila novih nada koji su kasnije bili vladari sajta....pa se mi salimo sa njima, uhvatimo jednog pa ga zezamo pred svima, njega sramota al mu u isto vreme i drago jer smo bas njega izabrali od svih drugih autora da se zezamo
Šalio sam se u vezi svaga što sam reko ali ne bi vam izabarao definiciju, sve iz principa jer me niko ne spominje kao najboljeg kandidata ... samo bi izabaro sebi jednu definiciju da imam medalju to jest čet u lila boji i posle bi se skino sa modovske funkcije!
Moze i direktor ako obeca da ce mi odabrati 3 definicije
Dve u stvari, jednu ce vidra
nece se ugasiti sajt ovako je uvek bilo, prekinite da kukate o nekim proslim romanticnim vremenima
kenja mi se od reci garnitura
jedino je bolje bilo dok smo tu bili zmia, mrmoon, uros, dzimi, ja, ming, pajkoNP....tad smo znali da se salimo na forumu, i na svoj racun i na racun drugih...kad se setim samo kad na reviji definicija stojimo urke dzimi i ja i pricamo o odabranim defkama, a mali reme vuce dzimija za rukav hoce nesto smesno da mu kaze....a ispred nas za stolom sedi gomila novih nada koji su kasnije bili vladari sajta....pa se mi salimo sa njima, uhvatimo jednog pa ga zezamo pred svima, njega sramota al mu u isto vreme i drago jer smo bas njega izabrali od svih drugih autora da se zezamo
Šalio sam se u vezi svaga što sam reko ali ne bi vam izabarao definiciju, sve iz principa jer me niko ne spominje kao najboljeg kandidata ... samo bi izabaro sebi jednu definiciju da imam medalju to jest čet u lila boji i posle bi se skino sa modovske funkcije!
Psihijatru Ludi......... PADNI MI NA GRUDI hahahhahahahahahaha
http://x1.fap.to/images/thumb/55/211/2119323028.gif
hahaha
banovaće te, skloni to, ne budi lud
penis vagina izmet dojka
Moj kurac je veci od ovoga
možemo ispemovati inbox gazdin pa će onda da vidi možda
оћу постере да модеришем, имам то у крви! бар да бришем говна килограме
VI NE JEBETE!
JA JEBEM!
Moj tata jaci od tvog!
Moj stric tvome stricu gura žicu u guzicu! Ali nema veze sa ovim stricom, već neka dečja zajebancija kad sam bio mali.
http://www.dodaj.rs/f/2R/yv/Tem61S8/114031921005511242793369.jpg
Tvoj stric mome stricu pusi sedmu kobasicu noz zicu srebrenicu
Moj ujak tvom ujaku uvaljuje drogu jaku. Al ga krajcuje.