Takmičenje u reakcijama: JEDNA P- JEDNA R - 1kolo

1. Ajde zajce ne smaraj nas zivota ti

2. Kao što smo već ranije rekli: Džonimir direktno odlazi u drugi krug,a ostali će se boriti da mu se pridruže.
    Glasanje može da počne, a imamo 19 autora koji se bore za drugo kolo.

PRAVILA GLASANJA:

OBAVEZNO PROČITATI

- Pravo glasa imaju samo autori koji se bore za drugo kolo

- Dele se bodovi od 1 do 10, a 9 autora ostaju bez boda, računajući i sebe samoga, jer ne može da se glasa za samoga sebe.

- Ne glasa se na ovoj temi, već se šalje isključivo meni u INBOX.

- Obavezna je raspodela bodova od 1 do 10.

- Džonimir ima pravo da glasa ako želi.

- Prvih šest takmičara koji budu imali najviše bodova idu direktno u drugo kolo, a u slučaju da imaju isto bodova 6-ni i 7-ni, onda odlučujemo ja i Džonimir ko ide u drugi krug.
    Ostali takmičari će dobiti još jednu reakciju i imati šansu da popune osmo mesto koje vodi u drugi krug.

Hvala na raumevanju

3. Za sad vas je glasalo samo 5, a već su se dvoje takmičara odvojila od ostalih, a ostali su veoma blizu jedni drugih.

4. 9 za sada glasalo.

5. 12 za sada glasalo, a ako ostali do sutra uveče ne budu glasali, onda brojim i prelazimo dalje.

6. Prekidamo sa glasanjem, kao što sam juče pomenuo.
    Konačan zbir bodova glasi:

1 .Agilni - 80
    2. Dr Quake - 70
    3. Čegrtaljka - 65
    4. pseto88 - 63
    5. Fender Stratocaster - 62
    6. don_brate - 39

7. Eru Ilúvatar - 38
    8. Darе - 37
    9. PROSEČNA SRBENDA - 34
    10. AndjelkoNS - 33
    11. Шоми - 28
    12. Gazimudo - 21
    13. Владимир Путин - 20
    14. ArminVanBuuren - 19
    15. Стеван - 15
    16. Mlada Partizanka - 8
    17. ollanik - 8 ( jbg Olaniče, ipak dame imaju prednost)
    18. Bojan extream - 0

Reakcija za baraž, tj. za borbu da se još jedan učesnik pridruži u 2-om kolu >>>
    Pravila su ista.

Pravite reakcije i postavite ih ovde, a ja odlučujem ko će se pridružiti Džonimiru i ostalima u drugom kolu.
    Hvala!
    Srećno!

7. чекај јбт дај до 12 рок, ни ја нисам гласао

8. Kolko mi je krivo jebote što nisam bio na sajtu da se prijavim za ovo.

9. http://i.imgur.com/HOgq7PE.png

sfuuuh.nije ti ovo trebalo,tesko prelazim preko ovakvog krshenja broz bifor hoz koda

10. zdravo,ps o/
    rata da biti hoce li sta mislis?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.