Fantasy Vukajlija Premier Liga - Sezona 6

1. izbacim kresvela brat asistira i klin situje

2. Активирана вајлд карта.

3. Kratka horor prica:

Afelaj u timu, Sinkler na klupi

4. Gazimudo postavi to u onu temu o strasnim pricama

5. 16 bodova razlike. A izbacio ga jer je prethodnu tekmu presedeo na klupi... Jedina nada mi je da ne igraju Shelvy i Shaw pa da udje kao automatska izmena.

6. Mene kolarov i kompany malo izvukli

7. majke mi treba pratit koga ja izbacim iz tima jer ce taj vazda nesto napravit

izbacim bentekea sukne gol
    izbacim kresvela asistencija i klinsit

8. Očajno. Samo sam na Kolarova 12 kapitena uzeo. Ostali poeni su mi 1, 1, 1, 3, 1, 3, 2, 2.
    Imam još Smolinga i Gracijana. Nadam se da će ovaj prvi klin šitovati a ovaj magarac ako ne da gol sutra leti napolje jebem ga usta! A da, i golmana sam zajebo ovo kolo, da je bio Hauvard bilo bi na golmana još 10 poena!

9. Au Tadic kraljina, izvukao me kao niko

10. ŽAJČE USRALO TE POZZ

Еdit: Gomis mi na klupi!

11. Ја не знам стварно... нећу дирам ништа ко зна зашто је то добро..

12. Skoro duplo više poena sam skupio u ovom kolu nego u prošlom, još da sam stavio Fontea umesto Klajna u startnu. Dobro je što nisam iskoristio vajldkard a bio sam u ozbiljnom iskušenju posle debakla u prošlom kolu. Priključujem se borbi za sredinu tabele :).

13. Ja 5o mesto za sad, direktno u liga evropu :D

14. ja odusto od klasika namjerio se na h2h

15. ne mogu da verujem da nisam stavio majstora Matu za kapitena, tek sad vidim
    katastrofa

16. Изгледа да сам, за сада, једини непоражен у хед-ту-хеду. http://www.twotongames.com/images/icons/smiley-sunglasses.gif

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.