Добре пичке v2.0

1. Tviter meni nekako najveca kancercina, gore i od tiktoka

2. Vrv je istina brt ali pratim stvari vezane za kripto i programiranje, vrh kontent, ugl mi to preporucuje na feedu tako da meni radi posao top

3. Za te stvari zaprati moj telegram kanal, svako dobro i slava Rusiji

4. Sta ti je geek i drustvene mreze mu sluze za biznis a ne ko nama da gledamo guzice

5. Znam da unosim razdor, ali

Sise > guzice

6. Ozbiljan razdor buraz

When push comes to shove, nema tih sisa koje mogu da kompenzuju

7. Za te stvari zaprati moj telegram kanal, svako dobro i slava Rusiji

nice try fbi, udjem na tvoj telegram kanal kad tamo cirko, cocali i triforce razmenjuju linkove o stanju u svetu i kako sve to posmatrati naduvan dok ti cakre djuskaju pred ocima sto kaze vehbija

8. https://twitter.com/TheRealAliLee

Moram da naglasim MAJKA DVOJE DECE tako piše

9. хахахахахахахахахахахахахахахаххахахах
    прејадно глупи западњаци

10. Ova Stokerova gore prevara a la ivana knoll

11. To uzivo ne liči na sebe vjeruj ti meni

12. Супер <4-1

13. једна права жена мајка краљица таман да је гурнем у кућу да кува и спрема по кући и пази децу то су женска задужења јел тако тако је

14. Naravno Plidu da je prevara i naravno da bi jebo
    Više od pola instagrama prevara znamo mi to

Nego lože me ova lica a la
    Šanaja Tvejn i Šeril Kol fazon

15. Ma samo telo-vreteno! A na facu metneš džak! ☺️

16. Manji blam da se lozis na trandze nego na ovo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.