Добре пичке v2.0

1. trazim neki instagram fb nalog gledam po komentima niko nije izbacio neki detaljniji info svi samo jedu govna i morališu

2. znam fb profil ne bih da delim javno ipak osnovna kultura neka, dobra pička generalno, da nije ne bi radila u opštini lol

3. ok razumeo sam cuvas je za sebe

4. Mogu ti šerujem u pvt ako to postoji još

5. Skeli, prepricaj po nekad šta se dešava forvarduj neku sliku

6. Превише добрих пички овде, ваља то закључати.

7. За сваку пичку отворите по тему.

8. Не волим чоколадне..

9. i ja, govno joj je crno sig (sig)

10. ne radi link vise picke admini sa pinteresta

11. Moja školska, Gimnazija Čačak 1993. Inače tip učenika koji kad se celo odeljenje dogovori da pobegne sa časa, ona ostane, i ne samo što ostane, nego i druka ko je organizovao.

12. Zna se kako se u zatvoru postupa sa drukarama.Znaci ako si dilovao ima izdrzis kaznu ko ostali.Sto se tice bezanja sa casa nikad nebi bezao sa istorije jer tu ima vrlo vaznog da se nauci da bi razumeo sto se danas desava sa studetima npr...

13. Ja nekako vise volim zle nego dobre picke, ljute su i pomalo slatke kao ljutenica koju obozavam....

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.