Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ajde bre vejve ne seri i obrishi onu gnusobu od dupeta jbt
vejvara leci pederluk
wave je legenda...ne budite ljubomorni, nego slijedite primjer :)))
komad, daj sliku picke i dobices ful atensn. mada, ne ful tajming, ali zasigurno na par meseci dok ti se i picka ne smezhura kao sto ti je smezhurana siseca kozha. kakav gmaz od ribe hahahaha ovo je strasno, tesla bi plakao danonocno
lepa moja guza moze samo jedan na jedan nikako na pedeset
http://i.imgur.com/kP1hwhi.jpg
O.o
Panđera, volim i ja tebe :)
Nece Davor...
A Pazl brt zajebavaš li me, sprdamo se sve lagano neće da ženimo Komad. Žena za svoje godine izgleda odlično te odatle sprdnja i to je to. Ništa više. Razumeš me ok?
I još nešto. Verovatno je vršnjakinja vaših majki fazon. E sad pišete jebali bi Komad ovo ono, zapitajte se da li bi jebali svoje majke i sami će da nađete odgovore.
hahahaha dal je degenko okacio sliku dupeta
mogu ti poslati jedino dekijev palac, ili svoj pupak
Bohore posalji meni u pvt
mora da imas negde
Zasto bih se ovo zapitao. kakva debilna paralela hahahah
niste realni. da ovolko energije trosite, sa ovim samopouzdanjem u real lajfu na to da ubedite neku zenu da vam pokaze dupe, lakse bi bilo nego ovde, i imali bi bolju nagradu od slike dupeta rendom 40-godisnje zene sa kojom ste nekada razmenili neku pisanu rec, na koju cete verovatno izdrkati jednom, mozda dvaput :)
http://www.dodaj.rs/f/15/M2/3USFJ8Lj/2cocks4me9.jpg
ahahha celt ko da nikad nisi zagoreo pizda ti materina :D
HAhahah kakav si ti ograničeni daun. Ne seri da je paralela debilna.
Mada jebeš mi teču ako se nisi zapitao već čim akcentuješ to
ШОМИ ПРЕЉЕПО!