Bolje rob nego .... Takmičenje u pisanju definicija!

1. Rasni
    Mislim da si mene oštetio.

Тебе је Бог оштетио,лол.

Partizanka ima potencijala da smisli šta dalje

Слажем се,похвале за труд и маштовитост.

Mlada Partizanka
    Primljeno k znanju. Nisi prvi koji mi je to rekao. Sledeci put cu drugi sistem glasanja. Hvala.

јебежга, мало ми је тешко да прочитам 30 дефки и да запамтим која је боља,пошто су код првих 5 места на обе теме нијансе у питању. Лако може да се деси да неким људима заменим места.

2. uskoro novo takmicenje.

Partizanka kao da je od umrlog Kaizena Mrs. Hajnd, tj. celog sajta... kul.

3. Najbolje u grupe i svaka grupa drugu temu. Lakse je procitati 4 iste nego 20.

4. I dajte te duele, pa lepo četvrtfinale, polufinale... I obavezno neko alanfordofsko takmičenje pa da opet osvojim nešto. Pohvala organizatoru.

5. Jbt dzonimir nije dzonovan.

6. није да ниси у праву партизанко, али претера га са имунитетима... гласање данас у току дана и све најбоље стевчи !

7. Za imunitete ne glasas. To je vec gotova stvar. Ziri je tu vec odradio posao.

8. Лол, не контам поенту имунитета кад ће га и онако сви поништити

9. Moze ga dati nekom. Npr nosilac imuniteta ga pokloni braci snajder. I tako te izbaci iz mogucnosti tajnog zadatka.

Poenta sveg ovog je da se zabavimo. Da bude šašavo i da se nesto desava. Sajt za zabavu sa blesavim takmicenjima.

I da, ne znate sta sam vam smislila za robovanje, pa mala doza straha ( joj ako me tera ba se blamiram) daje dodatnu notu zapetljanosti.

10. Shir Kahn-u takođe neodgovarajući link, vidim ovi što su glasali, svi ga ostavili bez bodova.
    http://vukajlija.com/srbi-koji-su-isparili-u-flasi/720619

11. bolje bob rok nego chepter grok

12. И случајно тебеее

13. јебем те уста армине

14. moralo je ovo da se pohvali.. eeh slatko me nasmija :))

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.