Lica koja izazivaju želju za prebijanjem i uspostavljanjem dominacije

1. Skočimiš
    Ja ipak mislim na Mikicu, najjači pjevač u istoriji folk muzike, ljudi ga i dan danas slušaju jebote alooooo Mikica Bojanić
    vokalne sposobnosti ranjene žirafe mada više kontam da bi žirafa bolje otpjevala njegovo. Užas blagi

bio sam na rodjendanu na kom je i on bio gost.ima jedno 6-7 godina.latio se mikrofona malo,otpevao on onu svoju ranjen orao,zapoceo drugu,masa tu vec polako zasela,treca je bila signal da vrati mikrofon.pusila mu neka riba u wc-u,tako da i nije tako lose prosao.

2. Одувек ме је нервирао овај покушај од певача, висок метар и велика жеља да порасте, али после овога пожељно је пребити га на мртво име.
    https://www.youtube.com/watch?v=LFfXoHGjk-E

3. Meni samo nije jasno kako je on uhvatio ovakav crnogorski govor, jbt

4. Cela ekipa Telenorove reklame na celu sa onim debelim bradonjom pokusajem Roy Big Country Nelsona (bezi bre debeli u picku materinu), onim napickom sto su je drzali u akumulatoru i ona dva latentna gejova

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.