Košarka EP 2015 Fantasy

1. Pachulia 35.2
    Zizis 14.3
    Dragić 15
    Raduljica 27.5
    Erceg 5.5

2. 133.5 dosad, ostali Rodrigez, Lovernj, Zubkov i Valancjunas umro majci svojoj picka mu materina smrdljiva.

3. Kako bih se pojeo da nisam napravio tu izmenu, 32 poena i 47 kredita razlike.

4. Crno brate što ne promeni Valančijunasa, pa još jutros je bila vest da neće igrati danas?

Mlatoni, koji si ti na tabeli?

5. Drkka, četvrti sam bio pre ovog kola

6. Ja video vest tek kad su nasi poceli da igraju. Sutra prvo proveravam zdravstveni bilten avih koje hocu lolo

7. Onda je ovo glupost kola lolol

Ипак сам одустао од тога, тако да је испало одлично.

8. Drkka, četvrti sam bio pre ovog kola

Aaa ti si mi za petama

9. ма од данас убацујем само наше и а у курац шта буде. изузетак гасол ако се појаве паре ниоткуда

10. паркер решио да ме чупа из гована лол

11. fala kurcu imam 136 i jos cetvoro ljudi, da ubodem i ja nesto, valjda cu preci 200! evo i fridzon poceo da jebe takoe

12. Ja imam dvojicu koji ne igraju, i lovernja koji je u minusu. Alo izadjem na 150 sa ovima, ja srecan.

13. Što se zaključala/je zaključana ona tema o EP?

14. hahaha, pa ja neću 30 poena da imam ukupno

15. kurac, ja trojicu u stvari, negde sam se zajebao, cekam jos fridzona, stefansona (ok su) i lovernja budjavog i ja

16. ипак ће изгледа бити добра измена калина-кузминскас

17. Zubkov isto ne igra uopste. 26 minuta po utakmici, 14 poena danas ne igra. Pa jebem ti srecu i jebem ti igricu i sve. Lovernj leti sutra iz tima, to je zasad sigurno.

18. биће курац шут 2/8

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.