Košarka EP 2015 Fantasy

1. нумем ја ово да играм јебеш га

2. ne treba grcima pobeda, ja kontam da nece forsirati

3. Лако одустајеш, брт. Прво малине, сад фантази... Збиј редове и настави.

4. ма не, малине сам издржао до краја сезоне

5. Ako do kraja ne udjem u top10 stecan-najebo je

6. Inace bravo stec za generalni plasman

7. Kakva blamčuga ove navijačke pesme kao ovo Mitke što je okačio ili ona od prošle godine od THCF.

8. Млато, брт, сад су почели да за свако првенство пишу пјесме, па ако наши ураде шта, рачунају зваће их на балкон мало да се рекламирају. Јадно.

9. Него де ти мени реци, хоће л' играт' Валанчијунас данас?

10. Još se ne zna.

He could return for Thursday's final group game against Czech Republic.

These the words of the medical staff: ""We are trying all possible means, liquids, food and medicine and we believe that tomorrow he will be able to play. But how the body responds to the treatment, it is difficult to say."

11. sta mislite za grke? ja utopio glavne igrace,nadam se da ce odmarati. kontam da ce slovenci da zapnu, treba im za prolaz, ubacio sam jaku lolo

12. Ja sam prvo mislio da ubacim Simona i Printezisa, al kad sam video da se već znaju njihove pozicije na tabeli odustao sam.

13. tako sam i ja racunao proslo kolo za simona pa ga izbacim i ubacim lozeskog. izbijem sebi 32 poena :D

14. Ја имам у тиму и Симона и Принтезиса и Валанчијунаса. Појма немам шта да радим. Контао да избацим центре и да убацим Веселог и Радуљу. Жабари играју лоше одбрану, убијаће их Тео пик ен ролом ако буде расположен па би требало да Радуљ има доста лаких поена ко јуче али опет не знам.

15. haha, galinari ne igra. oprem

edit: a ne, ipak igra :(

16. Sad kazu ovamo na mvp da Valancjunas nije trenirao se ekipom jutros pa verovatno nece igrati.

17. zna li neko sta se dogadja se Jiriem Welshom

18. Ako si već rešio da uzimaš nekoh Čeha ja bih ti preporučio Pumprlu

19. kako sam ja video po tviteru, doktor reprezentacije izjavio da će odluka o valančiunasu biti donešena pred meč - pretpostavljam da će da igra ako bude morao

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.