U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
SasvimEmotivna :-(
I dalje po navici spremam večeru za dvoje, pa sve što ostane, sama pojedem... :(
Mnoge devojke u danasnje vreme bi da im decko skine zvezde s neba i s nicim nisu zadovoljne.. Primetila sam da se po tome razlikujem od njih i cesto se ne uklapam.. Najbitnije je da decko ume da me nasmeje i ucini da se osetim voljenom, a ne da li ima dzip ili neki skup mobilni... Ne bih menjala caj koji mi ujutro napravi i poljubac u celo ni za milion guci torbica!!!!
moje srce je pile pokislo žuto i malo
Pisha :-(
a moje srce je pisha, drhti od straha kada grmi, nezhan ko svila na kaldrmi :(
tibore zlato <3
ajlelelelele
Neka bar sretna si s drugim
A meni kako bude 8'(
https://www.youtube.com/watch?v=-hMPpIP1NPc
23 prosinac, 2 sata poslije ponoci :( zvoni telefon, poziv iz bolnice, umrlo je srce moje :(
Slušam Crvenu jabuku i na fejs objavljujem..
заљубијо сам се ех
Marko, slobodno otvori dušu ovde...
Ja sam ti otvorio dusu a ti mi srce zgazila kao sumsku jagodu budjavu
Ne ti nisi htela andjela htela si crnog djavola od njega si to i dobila
Bila si samnom. Otisla si. Ostarila. I umrla:-(. Ja sam jos ziv, al ne znam koliko cu jos biti...
немогу форгет...
Jel previse intimno?
Daj deje gola marko
Da ti kazem jeri vredi da idemo da je krademo haha