EMOTIVCI

1. I dalje po navici spremam večeru za dvoje, pa sve što ostane, sama pojedem... :(

2. Mnoge devojke u danasnje vreme bi da im decko skine zvezde s neba i s nicim nisu zadovoljne.. Primetila sam da se po tome razlikujem od njih i cesto se ne uklapam.. Najbitnije je da decko ume da me nasmeje i ucini da se osetim voljenom, a ne da li ima dzip ili neki skup mobilni... Ne bih menjala caj koji mi ujutro napravi i poljubac u celo ni za milion guci torbica!!!!

3. moje srce je pile pokislo žuto i malo

4. a moje srce je pisha, drhti od straha kada grmi, nezhan ko svila na kaldrmi :(

5. Neka bar sretna si s drugim
    A meni kako bude 8'(

6. https://www.youtube.com/watch?v=-hMPpIP1NPc
    23 prosinac, 2 sata poslije ponoci :( zvoni telefon, poziv iz bolnice, umrlo je srce moje :(

7. Slušam Crvenu jabuku i na fejs objavljujem..

8. заљубијо сам се ех

9. Marko, slobodno otvori dušu ovde...

10. Ja sam ti otvorio dusu a ti mi srce zgazila kao sumsku jagodu budjavu

11. Ne ti nisi htela andjela htela si crnog djavola od njega si to i dobila

12. Bila si samnom. Otisla si. Ostarila. I umrla:-(. Ja sam jos ziv, al ne znam koliko cu jos biti...

13. немогу форгет...

14. Jel previse intimno?

15. Daj deje gola marko

16. Da ti kazem jeri vredi da idemo da je krademo haha

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.