EMOTIVCI

1. Miki molim te da ne budes agresivan.. ovde ljudi dodju da malo pobegnu od takvog ponasanja u realnom zivotu.. nemoj da se ljutis, samo kazem :)

2. molim de miki da ne postujes erotiku ovde... ovo je skupina ljudi koja pati... ako se nadrazimo nista od tuge...

3. imaš teme poput dobre p**ke, pa tamo kači ove površne stvari...

4. Izvinjavam se najiskrenije. nadam se da će sledeća pesma ispraviti moje pogreške i vratiti vas tj. nas u emotivnu kolotečinu!

https://www.youtube.com/watch?v=VmZx9CRwvXg

Anđeli ti sliče <33333333333333

5. Tražio sam u Banatu
    Pitao u internatu
    Išao do Srema
    Ali rekli su mi nema :'(

6. eh da je bilo pravde...andjela...boga...:(

7. Odlican izbor malena...tu pesmu slusam svaki dan...

8. Dok mi se slivaju suze niz lice,
    Mislim "gdje li si sad ljepotice?
    ko li ti ljubi usne vrele,
    dira bokove uzavrele"
    i kunem sebe što nisam htio
    da budem bolji, nježan i mio
    možda bi opet sanak snili
    ko što smo opet, dok smo par bili

:'(

9. Na ovaj dan ja prvi put sam te poljubio, poljubio i istog trena se zaljubio..

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.