EMOTIVCI

1. To ko kad ide "sto me sada trazis pored njih toliko, gde si bila kad sam bio nikoooo"
    A i dalje su niko i niko ih ne trazi xD

2. bela ciganka tebi bicu ja kostacu te ali nikada ne zhali :(((

3. VOLIM TE JAGNJE MOJE MALO

4. niko neke metalike da se seti
    ::ccccc

https://youtu.be/8mczB7N1M78

5. па кад су сви нормални јбг

осим ове што се на мене љути због њених мана

6. definiši to normalni, lebati :)

7. pseto88
    па кад су сви нормални јбг

+11

8. сад сам се заљубио у форгетминот

9. нормални једнако неметалике

10. мада и међу неметаликама има ненормалних нажалост али то је овако нека груба подела које се ваља придржавати

11. Sada kad nismo ni mladi ko nekada, dođi da ostarimo, zajedno - najjača pesma ikada! :(

12. удај се за мене ако ниси саркастична ако јеси поиграла си ми се са срцом :(

13. forget-me-not

Sada kad nismo ni mladi ko nekada, dođi da ostarimo, zajedno - najjača pesma ikada! :(

to ti je laserom na nejač

14. ништа не капирам јесу то неке металика форе?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.