EMOTIVCI

1. не брате ова је релативно млада

2. haha, pa i ja sam "relativno".

3. Pseto, evo ti kako sviram Miroslava Ilića i proklinjem devojku iz grada. Emocije. Nemetali, alkaloidi, plemeniti gasovi.
    http://www.dodaj.rs/f/K/Gl/36G1SFR3/aaa.jpg

4. једном ми чини ми се рече да имаш нешто око 40 тако да јбг

немој само ко небитна да мене кривиш што си матора хаха

5. Mortisa ignorisala si moju ponudu, moram za tobom tugovati sad

ZAR ZA MENE NEMA SRECE
    DOKLE CE MI TUZNO BITI LICE
    OSMEHNI SE MENI MALO
    HEJ ZIVOTE VARALICEE

6. Jbg, pseto, pa ti si kriv što si mlad. Ja sam četres, postoje celi svetovi starijih ljudi, o kojima ćeš saznati više kad ostariš do četvrte.

7. Brate sta radis u cetrdeset? Kontam da su te najdosadnije, ono kao 30-40 jos si aktivan, jebes, izlazis, zanimljiv si. Od 50 mudrost, unuci, kukas kako ti je zima, bole kolena, ledja.
    Niko nikad ne prica o tim cetrdesetim, totalno su Dejan Cukic.

8. Valde, daj nešto emotivno... :(

9. Da ne bude da spemujem,

Sada cekam da se sve
    Sve kafane zaaatvore
    Da mi dodjes da me ljubis
    Pijanice luuutalice

10. немам ја ништа против маторих само их не зовем младима јер сам сурово искрен то ми је највећа мана. и што сам добар превише

11. što se pseto vajkaš da ću da te krivim za nešto? opusti se, to što ja krivim nema veze sa tobom ;)

12. ма то само кроз одг теби зајебавам дебелу шта ти је

13. а за ово друго надам се да мислиш на кроасане неке са сиром, шунком, џемом...

14. иако је кроасан само са месом

15. hej, Crno, ivini što sam ignorisala tvoju ponudu, nije namerno
    možda te cimnem kad mi bude trebalo društvo za izlazak ;)

u 40-tim naučiš napokon da skuvaš ljucki pasulj.

16. Dozvola za ljubav,nek mi bude oduzeta,kad sam je,isterao iz mog sveta,zbog mene,jednu zenu dusa boli,nedaj te vise nikom da me voli...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.