Prijava

Grupa A

Definicije
Bruce - 3
Highlander - 2

Posteri
BlueScout - 3
/

Reakcije
Žajk - 3
BlueScout- 2

Grupa C

Definicije
Ogundu Undungaga - 3
Fender - 2

Posteri
Demigod - 3
/

Reakcije
Bohor - 3
/

Fendere, oni ne pišu, oni čitaju.

Ееееех... Да само читају него и пишу да би подстакли друге да то исто раде, па тек онда анализирају синтаксу и семантику постова оних које су навукли да пишу. ДБ-овци су то.

Ma cinkariće te i komšija, s internetom ili bez. Ako je svaki dvadeseti čovek drukara, pa to je dovoljno da se dosijeima pokrije celokupno stanovništvo. Nove podatke mogu da prikupljaju samo od mlađih, ovo staro se sve zna. I ko je valjao vutru, i ko je prevario ženu, sve...

ја сам дбовац поуу

смарате са тим анатемисањем, у другим државама је част да радиш за цију, мосад, ефбиај, емај сикс, кагебе само код нас ништа не ваља, ништа се не поштује максимална пљувачина на безбедносне агенције итд...

Ma idi Šomi, nekim ljudima u nekim državama to je čast, ali nekim drugim nije, mene su moji hteli da se odreknu preko novina kad sam zaglavio u vojnoj muriji, kao: jebote, sin nam je pandur!!!
A ovo sa službama, pa nije lepo biti drukara, to je osnova bontona. Svi će da te izbegavaju ako znaju to.
Ili možda neće, nego naprotiv, nego će da ti se šlihtaju, i drukaju druge ljude. Kakvi smo robovi postali.

па чекај мало брт није једини посао безбедносних агенција друкање, није ово основна школа да се тужакамо међусобно, нпр. боле нас курци да ли си био тагован на слици на којој је у доњем десном углу на столу буксна ил си се синоћ побио у кафани.
не може тако, у једнима је до јаја у другима шукурац. можда није најчаснији посао нити је могуће да сви послови на овом свету декларишу као часни, али је свакако неопходан
скренули смо са теме опако, партизанка има да нас стреља

Ne mogu ti na ovo ništa napisati, jer je taj posao, iako, što kažeš, neophodan, za jedan stepenik nepošteniji od politike, koja je takođe neophodna, doduše u ovom ustrojstvu sveta na koje smo se navikli.
Oprostiće Partizanka, a ako neće, ja primam rafal dobrovoljno.

ма где је, па и политичари за себе само што не кажу да су говна, него нико не би више гласао за њих, па једни друге оптужују и то за врло легитимне ствари, тако да се на крају сведе на то да су сви говна, само неки мање, неки више, за неке се не открије или нису толико бити па ове главешине боли курац.
драго ми је да смо попричали брт, с тобом волим попричати јер си паметна главица па самим тим обојица можемо нешто научити и уопште апгрејдовати се за разлику од многих којима увек треба нешто да изобјашњавам па те онда напуше јер као шта ти мени објашњаваш кад сам ја најпаметнији у мом друштву пеђе молера, шикија робије, злате студенткиње сингија и пеце најбржих руку максија, шукурац бајо

примамо подједнако, горе када одем слава биће вечна
http://www.prva.rs/sw4i/thumbnail/kragujevac-sumaricejpg.jpg?thumbId=400142

Danas nema streljanja. Ostala sam brez municije. A i interesantam mi taj vaš razgovor za dosije koji pravim upravo. ;P

U sledeći krug prelaze:

1. Kontroverzni - jebe mi se za nick 23
2. Glavni - ArminVanBuuren 23
3. BlueScout - highlander007 39
4. Bruce- Zhajk 31
5. Valdemar -Zelen Lukac 46
6. Džonimir - Džonovan 24
7. Маестро ♦ - Čegrtaljka 26
8. pseto88 - Бохор - Шоми 50
9. Putinka - Fender Stratocaster 51
10. Ogundu Undungaga - Demigod 64
--------------------------------------------
2. Коперфилд - _Intruder_ 15
3. Skočimiš - Dr Quake 14
4. Браћа_Шнајдери - raćoni 13

Nastavljate ovde:
http://vukajlija.com/forum/teme/68382-svi-putevi-vode-u-pakao-drugi-krug

Do kada je rok za drugi krug?

De meni dade zavist, ja ne zavidim ni skakavcu koji slobodno skače od travke do travke, a kamo li milijarderu koji slobodno skače od kontinenta do kontinenta... Dobro... Iscediću malo zlobe iz sebe.