Euroleague Fantasy

1. убацим клавера уместо веселог јер човек има 18 у просеку, и треба му, чини ми се, 6 за максималан раст, а весели мора да избаци 15 само да остане на истом, и он брат у минусу. па јебемуматер, да л' сам проклет, шта је који курац.
    убацим ципсера јер рачунам натрпаће глатко па ће да се наигра и он, кад он у минусу. и џабе ја мозгам и једем говна сад кад се опет на исто сведе, да л' лупетао са изменама, да л' рачунао и јебавао се по сат времена, исти курац, мршупичкуматерину.

2. Brate i ja sam imao istih problema, pa sam sad krenuo u potpunu rekonstrukciju tima, izbacim dva solidna i ubacim jednog veoma dobrog i jednog lošeg, pa da vidim dokle ću dogurati, ovako više nije išlo, opet kao na evropskom pogodim centre i plejmejkere, ali konstantno sam loš na ostalim pozicijama

3. тако сам и пробао на почетку дука, са 4 одлична и осталим онако, и пропао на претпоследње место прва три кола. сад покушавам да се чупам (мислим, весели за клавера, ко би то икад урадио да није у говнима), ал' неће, шта год да одлучим видим да сам појео говна. да нисам извршио ни једну измену од првог кола имао бих бољи скор, гарантујем. ако, полако, почупаће ме илмане диоп сутра. лол.

4. клавер - чуо ме је.

5. 87 od petorice i to sa Klaverom koji je razocarao malo.

6. клавер испоштовао довољно да расте максимално, мени ципсер остао у минусу, ђентиле стандардан, видећемо сутра у коликим сам говнима после овог кола.

7. Bacio sam sve nade u Smita iz Makabija, nije opravdao moje poverenje i novce, jako besan sam.
    Jebeni Krunoslav Simon u minusu, ali tu sam sam kriv, prvo pravilo bilo kog fantazija mi je nikada hrvata u timu nemaj.
    Klever podbacio u odnosu na ostala kola, ali aj, igrali su protiv Barse, a i nisam razmišljao uopšte njega da menjam, pre mi je Cirbes bio u fokusu, ali ostavih i njega, reko nabiće on svoj standard.
    Sve u svemu, jako loše, ali ekipa se nalazi u tranziciji, tako da bi trebalo očekivati bolje dane.

KOLUBARSKI PASTUWI GALOPIRAJU DO KRAJA

8. Mala je kvota da neko sad napiše oližeš mi jaja

9. 79 од петорице, није лоше, ако би друга петорка поновила исти резултат, онда би већ било супер.

10. Sve tri izmene su mi promašaj neverovatan, klaver 6, dee bust u minusu, cipser u minusu. Pa dobro, idem na 20. mesto, šta.
    Ma jebe me neko, nemoguće je da ovoliko omašim, jebe i smeje se podlo.
    Edit: Pa ja neću sedamdeset da prebacim sve im jebem. To je to, ne vršim više izmene, mršukurac.

11. Kako bih opro ovo kolo da nisam imao Kruna i Guduru.

12. Имаћу укупно 70, лол.
    У следећем колу са ребићем и аукурац.

13. И ја сам га добро попушио. Чекам крај кола па да се искукам ко човјек. Једино не могу опростити себи што сам продао Мелија на почетку одмах, ено фрајер 30 индекс вечерас.

14. да, ја управо гледао њега сад, разматрам да продам плеја, ставим ребића, и дам клавера за мелија. али које сам среће, клавер ће у следећем колу да набије 30, мели ће да стане на 7. вратићу веселог вероватно, да не једем говна.

15. шта тридесет, мели 40 набио јебем ти срање!

16. Oko 120 cu imati samo. Ocekivao sam mnogo vise od Bogdana raspalog, teram govno u sledecem kolu i uzimam Simonovica i ajukurac.

17. супер ми је прошла измена клавер - весели. клавер 6, весели набија преко 20. ок.

18. Isplatilo mi se sto sam ostavio Ejengu i Bungu-Koloa prosle ocajnih -11 u proslom kolu, sad donese 50 njih dvojica. Izvadise me ovi danas do 140.

19. 70 за цело коло, смејте ми се, ок. 5 играча са 0 или у минусу, па добро, шта.

ако ништа друго, поправио сам "финансијско" стање за 20, па могу мало боље да располажем.