Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Одлично се разумеш у турски језик (османски, турски, шиптарски - мени је све то исто неразумљиво ђубре, баш као што си ми ти исто што и Ћазим, Фрањо и Суљо - Србин свакако ниси), шириш србофобију, не учиш србистику него оријенталистику - а и што би када ниси Србин, него потурица? Сјајно ти је "образовање" :) Ти ниси образован, ти си ОБРЕЗОВАН.
Продао бих ТЕБЕ, све и да си Србин (а по ставовима очигледно ниси), јер су твоји ставови апсолутно националистичко антисрБски. Продао бих те за зрно пиринџа, јер толико вредиш. Обрезовани турски нациЈоналисто. Мало сте Јермена побили, па сада хоћете и нас. Вуна, Кићо!
Косово је шиптарско јер је пуно Албанаца, не Срба али теби ментолу све треба да се црта.
Кад поново буде било пуно Срба е тад ће бити наше.
malope se na kosovu prevrnuo kamion sa koka kolama od dva litra
sve nam šiptari pokrali
dokle ovako?!
Normalno da ti je svejedno, kad si nepismen, pa ni običaje svojih predaka ne poznaješ. Ne znam kako te nije sramota da tako oplićeš prema svojoj krvi, a da druge optužuješ za svake stvari.
Svaka ti čast što još jednom pokazuješ da bi prodao Srbe. Pravo malo Bugarče. Kane li ti suza kada se probudiš ujutru, pa ti u glavi ide Šumi Marica? Kane li ti suza kad pomisliš da nisi uspeo da skratiš Srbiju do Morave? Uzdahneš li teško kad čuješ za Ferdinanda ili Dučea? Fuj, gade, svoju krv bugarsku da kriješ.
Грањка, ниђе везе! Какве везе има да ли си Србин са тим шта студираш? Па и сваког потенцијалног непријатеља ваља упознати, неко би требало и то студира: и арапски, и турски, и урду, и фарси, али и албански иако конкретно тај језик нема везе оријенталистиком. Нпр. отац Нелета Карајлића је завршио арапски језик, био је професор на факултету. И шта сад, он није Србин?
Šta zna Granjka šta je Srbin, slabo toga ima oko Plevena.
ja sam ponosan jer sam srbin pravoslavac i srpkinja je majka mene rodila
otac srbin naravno ssss
Maloprije je moj tim pokrao gomilu neke kokakole, rekose prevrnuo se kamion.
dajte malo jbt
dje ce vam dusa??
Moze, 300 din 2l.
bice rata!!
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201505/725467/mame-kad-smo.jpg
Sve to treba pobiti mamu li im jebem! Gamad potamaniti! Oni love male pingvine... đubrad Eskimska... aaa pogrešna tema, nema veze
Не знам како се Грањка презива и да ли му се презиме завршава на -ев или -ов, небитно је сад. Да се вратим на ово око тога чији је Космет. То је српска територија окупирана од стране НАТО-а, насељена Шиптарима. Дакле, то није шиптарска територија. Више личи на један велики НАТО логор (за Шиптаре и оно мало Срба) где су тренутно одређени Шиптари само чувари. Колико год ми с разлогом туговали за тим делом Србије и плашили се за наше манастире, можда је и боље што тамо нема много Срба.
Јер јебем ти ја такав живот, кад ти други поклоне територију коју су претходно затрпали уранијумом да за век и векова не може природа у потпуности да се опорави. Ни остатак Србије није нешто бољи, али кад је 90% уранијума је бачено на Космет који је котлина и где је радиоактивна прашина одмах пала на земљу јер због околних планина није могла далеко да се разлети, онда не знам шта да мислим по питању квалитета живота тамо.
ЕДИТ:
Никако да одаберу овај постер!
Pošto četvrt Kosova?
NIšta od ove teme dok se ja ne uključim, ali neću, pošto je već pre petnaestak strana postala krajnje idiotska i nema veze s vezom, a prepuna je glupih uvreda i slabahnog trolovanja.
kažu na Kosovu dobre gljive rastu
možda se ispostavi na kraju da je rat bio zbog gljiva
valdemar jel nije problem nesto da napisete na temi DNK i evolucija volim procitati vase postove na tu temu uvek
шта причаш ти, у чернобиљу усред луна парка никло дрво, ја гледо на дискаверију
Prati ove korake
Stavi ruku na usne
Zamisli zelju govoreci u nju
Prosledi ovo na 10 kom
Otvori ruku