Polako, ali sigurno...

1. не знам ја ово, одо

2. имао сам чистог кеца, Х-1 и сигурну победу

3. somi stavi nesto novca na milwoki kvota je 5.50..ja sam licno predlozio ako ne, ti stavi na h2 ako zivaca..

4. да знаш да хоћу. иначе енбиеј баш доста живаца троши, јер кад видиш да је остало 2 до краја а твој тим губи 4 разлике, уноси ти доста неспокоја. још ако имаш и играче па свако мало провераваш ко је докле догуро, па буквално ти се скрати живот за који месец после сваке вечери

5. nista od ovoga nisi pogresio sto si napisao

6. JEBAĆEMO KLADIJONU I ON ĆE NAM POMOĆI!!!12
    http://imgur.com/OLviVmL.jpg

7. да знаш да хоћу. иначе енбиеј баш доста живаца троши, јер кад видиш да је остало 2 до краја а твој тим губи 4 разлике, уноси ти доста неспокоја. још ако имаш и играче па свако мало провераваш ко је докле догуро, па буквално ти се скрати живот за који месец после сваке вечери

Преспавај га.

8. boh ovo ti u fotošopu mogu napraviti kad god poželiš, nemoj nasedati pls

9. солидна близина за ближе сликан тикет

10. Šom pa ja jesam lud al nisam daun haha

11. Pa ako stvarno možeš da napraviš kad god poželiš, onda napravi i idi pokupi dobitak ;)

12. lol na ovo radjardovo. :D treba da se okači komentar ovom liku - ne seri, vidi se da je urađeno preko 3d štampača

boh ovo ti u fotošopu mogu napraviti kad god poželiš, nemoj nasedati pls

i meni je često padalo na pamet da bih mogao da radim ove dobitne tikete u ps, samo nisam znao šta bih s njima, pošto nemam nameru da navlačim i lažem ljude da bih im uzimao kintu. s druge strane, vrlo rado bih uzimao pare ovima što drže stranice na fb. šta mislite, koliko je realno da se ponudi nekom takvom liku tipa- momak, ti meni platiš 10 evra (lupam), ja ti odradim dobitni tiket u ps. pa onda on nek kači po stranicama "winnn"?

13. брате, опет посредно пљачкаш будале, само што ћеш узети много мање пара

ако уопште неко пристане од тих превараната да ти плати

14. Budale i treba pljačkati i ne žaliti ih

15. то је океј став, али боље онда да их пљачка он сам, директно, него да тамо неки мејмун узме 90% пара од тикета који је он направио

16. da, da, i dalje je nemoralno, jasno mi je to u potpunosti. ali kapiran da takve slike koriste samo da bi privukle što više maloumnika da lajkuju stranicu, što je manje zlo. a ovi bi morali da plate unapred i ne sumnjam da bi dosta njih pristalo.

iako verovatno neću nikad ovo da radim, interesantna je pomisao koliko lako možeš da navučeš ljude

17. -> nisam daun
    -> pljackaju budale
    -> maloumnici glupi lajkuju stranice
    -> fejk tiketi radjeni u ps-u
    -> sisaj ovce ko ih jebe

5. put za mesec dana padamo svi beroe

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.