Ja u školu idem i dobar sam đak, ko od škole beži...

1. Тако сам и мислио, хвала.

2. Zasto to ne sačuvaš za drugi krug kad bude bilo matematike?

3. Nisam znao da ima drugi krug. Hteo sam samo da ostavim dobar utisak na profesore... :(

4. E moj Džonimire, uzeli te profesori na zub. Najeb'o si, kolega :)

5. Moje ocene stižu za 5 min!

6. E da. Raspored za dalje:

Sutra ujutru proglasavamo pobednika za srpski. Tada krece glasanje za djaka generacije. Otvoricu novu temu. Kad zavrsimo sa svim nagradama, proglasavamo kraj skolske godine. Paaa, kad ponovo padnete u dokolicu nastavljamo.

7. Samo da napomenem da je ovo Partizankin naj avatar od ponedeljka na ovamo.

8. Znam, brate. Kosma odavno ima pik na mene, a Fender i Sivi su mi nekoliko puta tražili pare za ocene. Žajk, me jednom zvao u zbornicu, ne znam šta je hteo...

9. A zar Žajk nije domar?

10. Може ли који приватни час хехе

11. To ti kažem... Koji me kurac zove u zbornicu kad je domar.

12. Hvala. Hvala. Trudila sam se.

13. Možda treba da stovarate ugalj. E sad zašto je u tom trenutku bio u zbornici... jebem li ga...

p.s. Sviđa mi se kako Baron razmišlja lolo

14. Ne želim da zamišljam šta ću mu baš ja u praznoj zbornici dok su profesori na časovima. Hvata me jeza...

15. Moram pohvaliti i forgetme i ona je imala super avatate.

16. Privatni časovi kod Partizanke :)

17. Evo pohvale i za Nezaboravku :)

Ne želim da zamišljam šta ću mu baš ja u praznoj zbornici dok su profesori na časovima. Hvata me jeza...

Mislim da bi te rastavio kao kvadrat binoma, da se tako matematički izrazim :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.