Новогодишње такмичење

1. stevčo daj neki politički
    prelomi anarhisto
    najebi se keve autoritetima

pišaj u terazijskoj česmo sledeći put

2. cegi ajde sto si me ispalio za jedan od top3 postera na sajtu, al ako ovo ne odaberes, zavadicemo se opasno

http://vukajlija.com/reakcije/166809

3. Ne mislim da je ovo hejt

4. Dobar si Profe, samo nastavi tako. Vidi se da si novajlija, ali imaš dobar stil pisanja za početak.

5. Ako je tvoj jedini način da dođeš do izražaja privatna slika pa ti si veći debil nego sto sam mislio

6. Evo, gdin Kompleks se opet javlja.
    Slika je sa javnog profila i nije privatna.

7. Box.....a nek se djeca igraju.....
    vrlo inteligentno i originalno...tog se još nitko do sada nije sjetio....

8. To sto mene napadaš da sam ono što si ti zapravo ne umanjuje to u tebi. Odakle god da je slika totalno nije bitno.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.