Takmicxenje u pisanju definicija, tema: pojzenizam, I kolololo

1. zajk idi bre u kurac to si ti
    PRESTANITE DA ME JEBETE SA NADIMCIMA POGREŠIH SILNO
    nisi mi poslao smernice jebote i zato sam te uklonio ali dajem ti šansu ako hoćeš da učestvuješ

2. sad si me razočarao
    sad neću
    hvala

3. zhaaajk šta ti bre ajd ne zezaj me
    ja tebe uvredio????
    brate zašta kaži i odma se izvinjavam e o majke mi

4. prijava... ako može, sa ovako velikim zakašnjenjem

5. može umesto mene i onako sam izbačen
    eto Kvejka ubaci umesto mene

6. loksi i kvejk ajd brzo šibnite pvt sa smernicama i od sada vas dvoje ste upareni
    loksi ws kvejk
    ae da požurimo lečke

7. E da ga jebem ja kasno dobio smernice a i dalje sam u Kraljevu na slavi, ako stignem stignem, ako ne ispadam i to je to.

8. Piši i mene, da se vratim u formu
    DUGO ME NIJE BILO, JEBIGA

9. Ček, Gugi, definicija mora imati navedene reči u sadržini? Ne kapiram? I ja u prvom kolu protiv Mastera Pojzenizma? Nije fer? :'(

10. e prove pizda si ispao što nisi poslao smernice al dobro a taman sam mislio da se malo zebavamo... još sam ti dao i pet poena prednosti

aj el oće neki da se upari s gonzu

11. Jebeš mi sve, aj mi u postu jednom objasni. Glup sam, ne mogu da pohvatam koja su pravila.

12. mogul ja sa gonzu lololololo

13. direktore jebi se u dupe... ceo dan te čekam
    oš dučestvujete il jok
    daj da se više zna

14. pa kome da šaljem smernice?
    el gonzu?

15. ne mom kurcu pošalji
    breeeee
    MENE ŠALJETE SMERNICE NA PEVETE I JA OBJAVLJUJEM KOJE SU
    TI I GONZA STE RIVALI I JEDAN ZA DRUGOG SMIŠLJATE SMERNICE KOJE MENI ŠALJETE A JA POSTAVIM U GRUPI KOJOJ PRIPADATE U DRUGOM POSTU

ću izludim... sad sam nešto organizovao i nikad... zbog toga sledeće kolo će biti tek jebeno al otom potom lolo

16. Koja sad pesma koji moj kurac?! Gugi, stvarno jebeš na suvo!

17. TI I GONZA STE RIVALI

de ti je gonzo, jebo te gonzo, kad se on prijavio?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.