Takmicenje u strajizmima

1. Ne moras da linkujes

2. Ovako: izmedju ova dva znaka ] [ samo obrnuto (jer se nece videti ako ih stavim kako treba) ide tekst koji oces da se vidi, pa ovaj znak | pa onda link.

3. hvala Partizanka, sad ću da pokušam

4. Aj sone nemoj da odustajes

5. Шо? Ако треба ради колегијалности, написаћу дефку... Али пустићу Профа и Агија да победе.

6. koliko prolazi iz grupe?

7. Jos cemo preraditi grupe kad vidimo ko ostaje a ko ne. Ako ostane ova brojnost. Macak je predlagao da po dvoje otpadne.

8. http://vukajlija.com/svom-zestinom/724413
    Evo.. Izasao sam u susret.

Edit: Turi me nazad medj smrtnike.

9. Partizanko, ko je ovaj Šomi u mojoj grupi? On još nije ni napisao definiciju, a ti mu linkovala.

10. Partizanko, ko je ovaj Šomi u mojoj grupi? On još nije ni napisao definiciju, a ti mu linkovala.

Šone007-ova definicija je postavljena namesto Šomijeve greškom.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.