Everton-West Ham GG (1.75)
Mislim da bi trebalo da dodje, obzirom da je West Ham ove sezone dobar na strani, a opet dosta golova daju i primaju obe ekipe. Everton ove godine je na 14 utakmica kod kuće primio 23, a dao 27. Dok je West Ham dao 17, a primio 20.
Tottenham Arsenal P/K X (1.75)
Posle razočaravajućih poraza prošlog kola opet zaostaju za Lisicama. Ko bude izgubio generalno je dosta daleko od titule. Ko je hrabriji može da proba 0-2 na kvoti 1.95 jer se očekuje nešto defanzivnija igra, pritom obe ekipe u zadnjih 6 kola jedva imaju prosek 2 po utakmici.
Burnley - Blackburn 1 (2.05) Burnley je prvi u Championshipu ali ima utakmicu više od Hulla koji im zaostaje samo jedan bod. Iako ima još 12 kola do kraja, već se obezbedjuju za eventualni direktan ulazak u PL. Sa druge strane Blackburn nije naročito dobar na strani te na 16 utakmica imaju svega 15 bodova.
Eto, pokušao sam i da obrazložim zašto :) pa ko hoće, neka proba.. :)
Mene evo uvatila za kurac kunem ti se
Brt pa nije ona mađioničar hahaha
;)
ahhaaahha
Everton-West Ham GG (1.75)
Mislim da bi trebalo da dodje, obzirom da je West Ham ove sezone dobar na strani, a opet dosta golova daju i primaju obe ekipe. Everton ove godine je na 14 utakmica kod kuće primio 23, a dao 27. Dok je West Ham dao 17, a primio 20.
Tottenham Arsenal P/K X (1.75)
Posle razočaravajućih poraza prošlog kola opet zaostaju za Lisicama. Ko bude izgubio generalno je dosta daleko od titule. Ko je hrabriji može da proba 0-2 na kvoti 1.95 jer se očekuje nešto defanzivnija igra, pritom obe ekipe u zadnjih 6 kola jedva imaju prosek 2 po utakmici.
Burnley - Blackburn 1 (2.05) Burnley je prvi u Championshipu ali ima utakmicu više od Hulla koji im zaostaje samo jedan bod. Iako ima još 12 kola do kraja, već se obezbedjuju za eventualni direktan ulazak u PL. Sa druge strane Blackburn nije naročito dobar na strani te na 16 utakmica imaju svega 15 bodova.
Eto, pokušao sam i da obrazložim zašto :) pa ko hoće, neka proba.. :)
Padnem samo lebrona sinoc picka mu materina nikaki da isplivam
Lebron smrda. Najnesigurniji igrač.
S
M
R
D
A
Dajte Engleza i Real i Napoli
Idemo malena život je pred nama
ja sam ljudi pao na Indijani
igrao na njih protiv Šarlota
jesam li debil što sam na njih igrao? ne pratim NBA pojma nemam kakvi su, kvota mi bila okej
Jesi. Si mi poslao kućište?
Krajslere, na koju foru je Voznjacki izgubila? Samo sam na nju pao...
@autor Лукић, hvala što misliš da sam debil
kućište- nije poslato
ja sam braco moja igrao gencher prelaz turci na liveu kad ono evo vidim kurac prelaza ni u najavi slobodan homen
hgahaha
http://www.rezultati.com/utakmica/dtTYT3N4/#omjer;overall
1-2 imam neki osecaj
a sigurno dolazi tr 1:2
i ja isto
http://i.imgur.com/VHJNmbC.png
Ajde da probamo prokletstvo teme:
TOTENHEME NEMOJ DA DAS GOL!
ubija ih totenhem mislim da ce ga dati