Ноло

1. Oh noooo tejtu upali u kuce hapsili djovace koga si to zapratio na socialnim mrezama

-1 goat point ide zbog ovoga

2. ај дај ђоваку прво место само

3. Alkaraz je tolko prepotentan...kao da je jelena karleusa, kao da je jelena karleusa...

4. гледао сам у 3 ујутру пре неки дан нолоа против неког анонимуса јбт су услови ретардирани пазите играју њих два тенис и тишина на трибинама тј у публици а у позадини се чује неко зујање као неки камион или вентилатори да грувају дал је до еуроспорта или до тог стадиона који је иначе био затворен кров је био затворен ако је до стадиона нећу ни гледати док не догура до финала

5. Sad u 1 protiv onog Popirina

6. Vrv ću zaspim do trećeg gema

7. ce gledam malo da ne budem picka tu sam samo kacu grandeslemovi

8. Neće pre pola 3 laku noć novače

9. Dogodine u njujorku opet

10. alkaraz izgubio 3 0 od nekog random holanđanina i nole odma gubi i on, nikad nije znao da uzme trofej kad mu je lako jedino protiv najjačih

11. е јебо му пас матер кад изгуби од овог анонимуса

12. освојиће курац од грен слема до краја каријере

13. vreme je da predje u politiku da napravi chuda

Al prvo jos jedan gs

14. eo novax reko da ga nisu deportovali zbog nevacinisanja nego zbog hotula i opsteg reda u drzavi a brat hocul jeo mlaka govna pa sto se nije vacinisao majmun

https://www.telegraf.rs/sport/tenis/3965138-neispricana-prica-novaka-djokovica-iz-australije-bio-sam-kriminalac-99-odsto-ne-zna-zasto

15. видех негде извају не знам јел тачна врв да каже фокусираће се само на грен слемове и за ова срања са националним тимом дојаја

16. e tako brao srksone

Brzo će se izgraditi i njegov muzej u Beogradu, pokraj muzeja Nikole Tesle, najvećeg znanstvenika svijeta svih vremena. Moja djeca su se rodila ovdje i Novak će, kad završi tenisku karijeru, živjeti u svom Beogradu, u svojoj Srbiji."

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.