гледао сам у 3 ујутру пре неки дан нолоа против неког анонимуса јбт су услови ретардирани пазите играју њих два тенис и тишина на трибинама тј у публици а у позадини се чује неко зујање као неки камион или вентилатори да грувају дал је до еуроспорта или до тог стадиона који је иначе био затворен кров је био затворен ако је до стадиона нећу ни гледати док не догура до финала
eo novax reko da ga nisu deportovali zbog nevacinisanja nego zbog hotula i opsteg reda u drzavi a brat hocul jeo mlaka govna pa sto se nije vacinisao majmun
Brzo će se izgraditi i njegov muzej u Beogradu, pokraj muzeja Nikole Tesle, najvećeg znanstvenika svijeta svih vremena. Moja djeca su se rodila ovdje i Novak će, kad završi tenisku karijeru, živjeti u svom Beogradu, u svojoj Srbiji."
Oh noooo tejtu upali u kuce hapsili djovace koga si to zapratio na socialnim mrezama
-1 goat point ide zbog ovoga
ај дај ђоваку прво место само
I moze da rasiri krila, krila, krila
https://www.b92.net/data/images/2024-08-28/58100_profimedia-0901754594_kfl.webp?timestamp=1724835191
Alkaraz je tolko prepotentan...kao da je jelena karleusa, kao da je jelena karleusa...
гледао сам у 3 ујутру пре неки дан нолоа против неког анонимуса јбт су услови ретардирани пазите играју њих два тенис и тишина на трибинама тј у публици а у позадини се чује неко зујање као неки камион или вентилатори да грувају дал је до еуроспорта или до тог стадиона који је иначе био затворен кров је био затворен ако је до стадиона нећу ни гледати док не догура до финала
Sad u 1 protiv onog Popirina
Vrv ću zaspim do trećeg gema
ce gledam malo da ne budem picka tu sam samo kacu grandeslemovi
Neće pre pola 3 laku noć novače
POPIRIN LOL
Dogodine u njujorku opet
alkaraz izgubio 3 0 od nekog random holanđanina i nole odma gubi i on, nikad nije znao da uzme trofej kad mu je lako jedino protiv najjačih
tuyan dan
е јебо му пас матер кад изгуби од овог анонимуса
prvo ja, pa onda pas.
освојиће курац од грен слема до краја каријере
vreme je da predje u politiku da napravi chuda
Al prvo jos jedan gs
eo novax reko da ga nisu deportovali zbog nevacinisanja nego zbog hotula i opsteg reda u drzavi a brat hocul jeo mlaka govna pa sto se nije vacinisao majmun
https://www.telegraf.rs/sport/tenis/3965138-neispricana-prica-novaka-djokovica-iz-australije-bio-sam-kriminalac-99-odsto-ne-zna-zasto
видех негде извају не знам јел тачна врв да каже фокусираће се само на грен слемове и за ова срања са националним тимом дојаја
e tako brao srksone